6 reguli de aur pentru un mariaj fericit, dezvăluite de Tom Hanks. Sfaturile unui om căsătorit de 31 de ani

Cuplurile rezistă cu greu la Hollywood, dar Tom Hanks și Rita Wilson "sunt din alt film". Căsătoriți de peste 31 de ani, ei au un mariaj solid și se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Au trecut împreună prin multe, dar iubirea lor continuă să-i țină nedespărțiți și să-i facă fericiți. Statornicia lor nu-i deloc întâmplătoare: iată cele 6 reguli de aur care l-au ajutat pe Tom Hanks să aibă un mariaj fericit timp de peste trei decenii!

 

Foto: Thinking Humanity

1. Nu te căsători până la 30 de ani!

Tom Hanks și Rita Wilson s-au cunoscut în 1985, în timpul filmărilor pentru "Volunteers", în care jucau împreună un cuplu îndrăgostit. Cei doi nu erau singuri atunci: Hanks era însurat și avea doi copii, iar Wilson era logodită, Abia după trei ani în care și-au ținut relația secretă Hanks a divorțat și a cerut-o de soție pe Wilson.

Astăzi, actorul spune că s-a grăbit când s-a căsătorit prima oară pentru că era tânăr, impulsiv și muncea tot timpul. El crede că primul său mariaj ar fi trebuit să fie o decizie conștientă, nu una impulsivă. "Nu te căsători înainte de a împlini 30 de ani", este primul lui sfat.

2. Treci mereu de partea partenerului!

Tom Hanks era catolic, iar Wilson era greco-ortodoxă, dar asta nu i-a împiedicat să se căsătorească. Știind cât de importantă era religia pentru ea, actorul s-a convertit la religia ei. "Am sacrificat ceva pentru soția mea. Rita are rădăcini elene, iar ei sunt ortodocși. Iar eu eram catolic, așa că înainte de ne căsători, m-am convertit la religia ei, în semn de profund respect pentru familia sa", a povestit starul.

3. Susțineți-vă unul pe celălalt!

Cuplul a trecut prin multe, dar mereu s-au sprijinit unul pe altul. În 1994, Tom a luat primul lui Oscar cu rolul din Philadelphia, iar când a urcat pe scenă i-a mulțumit soției: "Sunt aici fiindcă femeia cu care îmi împart viața îmi arată în fiecare zi ce înseamnă iubirea!".

În 2015, actrița a fost diagnosticată cu cancer de sân. Ea a povestit că era speriată de reacția pe care urma el să o aibă și se gândea cum le va afecta acest necaz relația. N-ar fi trebuit să-și facă griji pentru asta: Tom a înconjurat-o cu toată dragostea și susținerea lui, iar ei au devenit și mai legați. Din fericire, Rita s-a vindecat la scurt timp și a reușit să treacă peste asta fără chimioterapie, scrie Thinking Humanity.

4. Fă lucruri mici și drăguțe pentru partenerul tău!

Hanks și Wilson călătoresc mult. Au fost în aproape fiecare loc de pe Pământ. Ea îl însoțește și în alte orașe în care Tom are filmări sau trebie să participe la diverse evenimente. După atâția ani de căsnicie, ei încă fac diverse lucruri pentru celălalt. "O privesc pe soția mea ca pe iubita mea, avem o legătură care trece dincolo de cuvinte precum soție, iubită sau mamă. Nu-mi pot imagina viața fără ea. Îi las uneori mesaje scrise lângă telefon sau undeva în bucătărie. Îi urez să aibă o zi bună și alte lucruri de genul ăsta. Scriu notițe pentru ea la mașininile de scris vechi pe care le colecționez - am peste 100. Și mai obișnuiesc să-i trimit în fiecare zi o poză în care-i arăt cu ce mă ocup. Fac poze peste tot când nu-i cu mine: ce mănânc la prânz, cu cine mă văd, ce filmez. Cred că-i place", a povestit actorul.

5. Iubește-ți partenerul pentru ceea ce este!

Hanks și Wilson prețuiesc ceea ce au trăit împreună și care le-au întărit și mai mult dragostea. Actorul american a demonstrat cât de mult ține la soția lui spunând: "Femeia aceasta m-a iubit și când eram slab și când eram gras. M-a iubit și chelios și m-a iubit și cu păr. Această femeie mă iubește, știu asta. De asta sunt un bărbat norocos."

6. Cel mai important lucru e să găsești persoana potrivită

Jurnaliștii încearcă adesea să afle secretele mariajului solid de care se bucură Tom Hanks. Iar când a fost întrebat despre asta, actorul a râs cu poftă și a răspuns: "Secretul meu pentru un mariaj fericit este să te căsătorești cu femeia potrivită. Am fost norocos cu frumoasa Rita Wilson. Sunt cel mai fericit om din lume."