15 vedete care câștigă milioane, dar conduc mașini ieftine

Câștigă o grămadă de bani și își pot permite orice. Aceste vedete preferă, totuși, să folosească mașini obișnuite, pe care și le permite aproape oricine.

Au averi de zeci și sute de milioane de dolari, unii sunt chiar miliardari, așa că ultimul lucru te-ai aștepta este ca acești oameni să folosească mașini ieftine. Surprinzător, unii au modele mai ieftine decât cele pe care le conduc mulți oameni obișnuiți.



Curentul minimalist, îmbrățișat de tot mai multe persoane din Occident, începe să câștige teren și în lumea starurilor și a oamenilor de afaceri din Statele Unite. Multe celebrități preferă să cheltuiască bani doar pentru lucruri care le folosesc, renunțând la opulență, astfel că multe staruri de la Hollywood nu se sfiesc să conducă mașini pe care și oamenii cu salarii normale și le permit.

Bright Side ne dă exemplele a 15 celebrități care câștigă milioane de dolari, dar conduc mașini ieftine.
S-ar putea să descoperi că una dintre ele are mașină ca a ta!

Cameron Diaz — Toyota Prius

Când Cameron Diaz era în plină glorie, se număra printre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Acum conduce o Toyota Prius pe care o apreciază pentru că este mai prietenoasă cu mediul.

Leonardo DiCaprio — Toyota Prius

Aceeași alegere a făcut-o și DiCaprio. Cunoscut pentru implicarea sa în protejarea mediului, Leo conduce tot Prius și consideră că toate starurile de la Hollywood ar trebui să renunțe la SUV-urile și limuzinele poluante în favoarea modelelor hibride și electrice. Când a avut o relație cu Blake Lively, DiCaprio i-a dăruit și ei o Toyota Prius.

Justin Timberlake — Volkswagen Jetta

Chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din lume, Timberlake nu preferă mașinile de lux. El conduce un model accesibil, un Volkswagen Jetta.

Tom Hanks — Scion xB

Tot mai multe vedete optează pentru mașini eco, în loc să cheltuiască sume importante și Tom Hanks se numără printre ele. El conduce de mai mulți ani o Toyota Scion xB și este foarte fericit că are un model electric.

Lily Allen — Ford Focus

Cântăreața este văzută deseori la volanul unui Ford Focus verde, la care ține foarte mult.

Christian Bale — Toyota Tacoma

Daniel Radcliffe — Fiat Grande Punto

Succesul imens al seriei "Harry Potter" nu l-a amețit pe Daniel Radcliffe, dimpotrivă. El a surprins pe toată lumea când și-a cumpărat un Fiat Grande Punto. Actorul are o avere de aproximativ 110 milioane de dolari și a motivat că a făcut această alegere din motive ecologice.

Britney Spears — BMW Mini Cooper

Deși a strâns o avere cu hiturile pe care le-a lansat, Britney a rămas cu mașina pe care o iubește și care i se potrivește perfect, un Mini Cooper.

Mark Wahlberg — Toyota Sienna Minivan

Ai fi zis că Mark Wahlberg conduce ditamai SUV-ul sau o camionetă impozantă, cum fac mai toți americanii, dar el preferă un Sienna Minivan. Într-un interviu cu Ellen DeGeneres, Mark a spus amuzat că cei patru copii adoră mașina, dar soția lui n-ar urca în ea pentru nimic în lume.

Bruno Mars — Cadillac Allante

Mașina care apărea în clipul piesei "24K Magic", un Cadillac Allanté negru, din 1995, l-a cucerit pe Bruno Mars. Așa că a cumpărat-o și este foarte mulțumit de ea.

Jennifer Lawrence — Volkswagen Eos

Câștigătoarea premiului Oscar a fost văzută conducând un Volkswagen Eos. Deși se afla la apogeul carierei și cu siguranță și-ar fi permis un model mai scump, actrița a preferat o mașină care nu iese în evidență.

Clint Eastwood — GMC Typhoon

Într-un dialog cu Jimmy Fallon, legendarul actor și regizor american a dezvăluit că el conduce un GMC Typhoon. O mașină obișnuită, care i se potrivește perfect.

Conan O’Brien — Ford Taurus

Când Conan nu era cunoscut, conducea un Ford Taurus. El deține și acum această mașină, despre care spune că este cel mai prețios lucru pe care îl deține.

Jeff Bezos — Honda Accord

Cel mai bogat om din lume, cu o avere de 117 miliarde de dolari, și-ar permite cea mai extravagantă mașină din lume. Și totuși, el conduce de mulți ani o Honda Accord. Întrebat de ce, miliardarul a spus că este o mașină perfectă și că nu este interesat de un Maserati.

LeBron James — Jeep Wrangler

Jucătorul de baschet conduce de mulți ani un Jeep Wrangler portocaliu. Mașina a costat în jur de 28.000-30.000 de dolari, cu mult sub câștigurile sale, dar LeBron e foarte mulțumit de ea.