12 vedete de peste 35 de ani care arată ca la 18 ani

Deși au trecut de 35 de ani, iar unele și de 50, aceste staruri arată la fel de bine, ba chiar mai bine ca la 18 ani!

Starurile de la Hollywood sunt tot timpul în centrul atenției și trebuie să facă față unei presiuni continue, să arate mereu bine, așa că un aspect tineresc face parte din slujba lor și le ajută să se bucure de succes. E nevoie de multă muncă și de timp pentru un look perfect, dar rezultatul merită tot efortul, astfel că starurile sunt ca vinul vechi - cu cât îmbătrânesc, cu atât arată mai bine.

Bright Side a întocmit o listă cu vedete care nu numai că nu-și arată vârsta, dar par că au întinerit.

Deși au trecut de 35 de ani, iar unele și de bariera celor 50 de ani, aceste staruri arată la fel de bine, ba chiar mai bine ca la 18 ani!

Charlize Theron - la 21 și la 45 de ani

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrița orginară din Africa de Sud a împlinit 45 de ani pe 7 august. Nu-i așa că nu-i arată?

Natalie Portman - la 21 și la 39 de ani

Actrița avea doar 13 ani când a devenit celebră în rolul Matildei, fetița adorabilă din "Léon: The Professional", cu Jean Renó. Astăzi, Natalie are 39 de ani și doi copii.

Liv Tyler - la 17 și la 43 de ani

Parcă a fost ieri! Au trecut 27 de ani de când fiica lui Steven Tyler apărea în videoclipul piesei "Crazy", al trupei Aerosmith. Liv are acum 43 de ani și trei copii. Și arată extraordinar.

Reese Witherspoon - la 23 și la 44 de ani

Reese a devenit celebră la 25 de ani, cu rolul din "Blonda de la Drept". Acum are 44 de ani și arată de vârsta fiicei ei, Ava Elizabeth Phillippe (21 de ani).

Keanu Reeves - la 26 și la 56 de ani

Keanu s-a născut în Liban, acum 56 de ani. Greu de crezut, dar au trecut două decenii de când starul americano-canadian l-a interpretat pe Neo în "Matrix". Iar acum, când a devenit John Wick, arată la fel de bine.

Gwen Stefani - la 31 și la 50 de ani

E greu de crezut, dar fosta solistă a trupei "No Doubt" are 50 de ani! Și totuși, continuă să arate ca la 20.

Eva Longoria - la 26 și la 45 de ani

Vedeta din serialul "Neveste disperate" a împlinit 45 de ani pe 15 martie. Și ea arată mai bine acum decât în tinerețe.

Kate Hudson - la 21 și la 41 de ani

Vedeta din "How to Lose a Guy in 10 Days" (2003) a trecut de borna celor 40 de ani. Ea își crește singură cei trei copii.

Jennifer Lopez - la 24 și la 51 de ani

Au trecut atâția ani de când J. Lo e în prim-plan și toți o cunoaștem de o viață. Această femeie incredibilă refuză, pur și simplu, să îmbătrânească - are 51 de ani și se pregătește de nunta cu logodnicul ei, Alex Rodriguez.

Penelope Cruz - la 18 și la 46 de ani

Actrița spaniolă a împlinit 46 de ani pe 28 aprilie. Ea rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Kate Beckinsale - la 23 și la 47 de ani

Interpreta personajului principal din "Underworld" a împlinit 47 de ani în luna iulie. În urmă cu 19 ani, ea juca cu John Cusack în "Serendipity".

Will Smith - la 22 și la 51 de ani

Chiar și acum starul american ar putea să joace din nou în popularul serial "Prințul din Bel Air" cu care a devenit celebru. Au trecut 24 de ani de la ultimul episod, dar Will Smith arată la fel de bine ca atunci, deși are 51 de ani.