12 vedete care au continuat să arate bine și când au îmbătrânit

Vedetele nu contenesc să ne uimească cu aspectul lor fizic remarcabil. Mereu în centrul atenției, starurile arată bine nu doar în tinerețe, ci și când înaintează în vârstă. Iată 12 exemple!

Succesul la Hollywood cere mult talent, muncă și un aspect fizic remarcabil. Poate suna surprinzător, dar remarcabil nu înseamnă neapărat frumos sau superb - înseamnă să ai trăsături fizice care te pot scoate în evidență.

Iar dacă în tinerețe totul pare mai ușor, odată cu trecerea anilor și înaintarea în vârstă, lucrurile se complică: apar ridurile, iar din urmă apar noi generații, "flămânde", în căutarea succesului.

Actorii consacrați sunt, însă, greu de clintit de pe piedestalul pe care l-au cucerit. Spre deosebire de unele vedete pe care le-am remarcat doar în tinerețea lor și care apoi au intrat într-un con de umbră, mulți actori importanți nu au avut nicio pauză în carieră și au continuat să lucreze decenii la rând.
De exemplu, Meryl Streep nu și-a întrerupt deloc cariera din 1977 până astăzi. Și nu este singurul caz - Bright Side prezintă 12 vedete care au arătat bine nu doar în tinerețe, ci și când au îmbătrânit.

Courteney Cox

Actrița cunoscută pentru că a interpretat-o timp de zece ani pe Monica în serialul "Friends" arată la fel de bine și acum. Deocamdată, nu prea mai prinde roluri. A fost, însă, regizor și producător al filmului "Just Before I Go".

Michelle Pfeiffer

Perioada de la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90 a fost una de succes pentru actrița din "Scarface" - pe atunci juca în multe filme, iar rolurile sale erau foarte apreciate de public, primind mai multe nominalizări la Oscar și la Globul de Aur. A urmat o pauză de cinci ani, în anii 2000, apoi Pfeiffer a revenit la actorie.

Hugh Grant

Filmul "Maurice", lansat în 1987, a devenit primul său succes. Dar comediile romantice "Patru nunți și o înmormântare", "Notting Hill" și "Jurnalul lui Bridget Jones" l-au transformat într-un star. Hugh Grant e căsătorit cu producătoarea de televiziune Anna Bernstein și este tatăl a cinci copii. Și arată la fel de bine, remarcă Bright Side.

Jacqueline Bisset

Acrița engleză este celebră pentru rolurile din filmele anilor '60 până în '80, precum "Orhideea sălbatică", "Napoleon and Josephine: A Love Story" și "Magnificul" ("The Man from Acapulco"), cu Jean-Paul Belmondo. Jacqueline Bisset încă mai este populară la Hollywood, dar nu a mai avut roluri importante. Ea nu a fost niciodată căsătorită, dar a avut o relație de lungă durată cu balerinul rus Alexandr Godunov.

Richard Gere

Starul din "Pretty Woman" a fost căsătorit cu Cindy Crawford și Carey Lowell. Acum este însurat cu publicista spaniolă Alejandra Silva. Aceasta i-a dăruit anul trecut al treilea lui fiu.

Sharon Stone

La începutul carierei, Sharon Stone a fost model și a participat la prezentări de modă în Europa. La întoarcerea în America, a jucat într-un film al lui Woody Allen. A devenit faimoasă cu rolul din "Basic Instinct", iar interpretarea din "Casino" i-a adus un Glob de Aur.

Jon Bon Jovi

Fondatorul trupei Bon Jovi nu este doar muzician. El a jucat și în câteva filme și și-a creat propria organizație caritabilă. Jon Bon Jovi a deschis un restaurant pentru oamenii săraci unde meniurile nu au prețuri, iar fiecare client plătește cât își permite. Starul are patru copii și continuă să se bucure de succes pe plan muzical.

Geena Davis

Fost fotomodel, actrița americană Virginia Elizabeth "Geena" Davis este celebră pentru rolurile din "Thelma & Louise", "The Fly" și "The Accidental Tourist". Feministă și activistă convinsă, ea se opune discriminării de gen și face parte din Mensa, comunitatea oamenilor cu cel mai ridicat IQ.

Kevin Costner

Actorul american a jucat în mai multe filme la începutul anilor '80. Kevin a folosit banii câștigați din primele pelicule pentru a face "Dansând cu lupii", cel mai mare succes al său, producție pe care a regizat-o și în care a jucat rolul principal. A fost un pariu extraordinar pe care el l-a câștigat - filmul a fost distins cu două Oscaruri și l-a făcut celebru în toată lumea. Costner a fost căsătorit de trei ori și are șapte copii.

Ornella Muti

A apărut în general în filme italiene și a devenit celebră după rolul din "Il Bisbetico Domato", în care a jucat cu Adriano Celentano. Actrița are un brand de bijuterii care a deschis magazine în Roma, Milano, Paris, Riga, Moscova, Almaty (Kazahstan).

Audrey Hepburn

Una dintre cele mai frumoase femei din istorie, Audrey Hepburn a avut un succes colosal în anii '50 și '60. Institutul american de film o consideră a treia cea mai mare actriță din cinematografia americană. Rolurile sale din "Mic dejun la Tiffany", "Vacanță la Roma" și "Cum să furi un milion" sunt memorabile. Deși a trecut prin multe perioade grele, iar în ultimii ani de viață nu a mai putut juca în filme, Audrey a arătat ca o prințesă în tinerețe și ca o regină la bătrânețe.

Kevin Bacon

Actorul a avut cele mai importante roluri în anii '90 și în 2000 - "Mystic River", "Friday The 13th" și "Tremors". A câștigat un Glob de Aur, iar pe lângă actorie, este și regizor și producător de film. Starul are doi copii - un băiat și o fată.