12 vedete a căror vârstă surprinde pe toată lumea: Arată atât de bine!

Aceste vedete au tras lozul câștigător la loteria genetică. Vârsta lor nu are legătură cu felul în care arată și se simt.

Toată lumea e curioasă să vadă ce mai fac vedetele - cum arată, cum se îmbracă, ce relații au, ce-și mai cumpără și pe unde se mai plimbă. Vedetele reprezintă modele pentru milioane de admiratoare și admiratori, așa că este firesc ca aspectul lor fizic să reprezinte un subiect de mare interes.

Iar din acest punct de vedere, surprizele nu se termină niciodată.

Bright Side
ne oferă o listă de staruri care arată atât de bine, încât nu-ți vine să crezi ce vârstă au. E clar că beneficiază de niște gene bune, altele nu se bazează doar pe asta și muncesc serios ca să se mențină în formă.

 

Foto: Hepta

Halle Berry

Trec anii unul după altul, iar Halle Berry continuă să ne uimească: această femeie arată mereu tânără! Actrița americană are 54 de ani, dar arată cu 20 mai puțin.

Salma Hayek

Nici actrița mexicană nu se lasă mai prejos! Are aceeași vârstă cu Halle Berry (e mai mare cu o lună) și arată la fel de bine: cu greu i-ai da mai mult de 40 de ani, darămite 54!

Keanu Reeves

Actorul canadian e un exemplu ilustru al unei moșteniri genetice speciale. Keanu are 54 de ani și continuă să se numere printre cei mai atrăgători bărbați de la Hollywood.

 

Jennifer Aniston

Fosta soție a lui Brad Pitt e un alt exemplu de... tinerețe fără bătrânețe. Aniston a ajuns la 52 de ani și aproape că nu s-a schimbat deloc față de anii în care serialul "Friends" era în vogă.

Samuel L. Jackson

A apărut în atât de multe filme, de la "Pulp Fiction" până la "The Avengers" și este mereu atât de plin de energie și entuziasm, încât n-ai cum să te gândești că are... ei bine... are 72 de ani! Nu 52, nu 62, 72!

Jared Leto

Ai putea crede că solistul trupei Thirty Seconds to Mars și câștigătorul unui Oscar are 30 și ceva de ani. Ei bine, nu: Jared Leto se află la un pas de schimbarea "prefixului" la 50 - exact, are 49 de ani! Incredibil cum trece timpul!

Rachel McAdams

Avea 25 de ani când a interpretat-o pe Allie Hamilton în "The Notebook". Acum are 42, dar arată tot ca la 30 și un pic. Și rămâne una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, evident.

Elijah Wood

Talentatul domn Frodo Baggins care mai ieri părea un puști inocent are acum 40 de ani și e bărbat în toată firea.

Jane Fonda

Actrița americană "joacă" în categoria ultramaratonului - are 83 de ani și dovedește o vitalitate de invidiat, ca și cum ar avea jumătate din această vârstă. De fapt, chiar așa se simte.

Jim Parsons

Anii trec repede: actorul care l-a interpretat pe Sheldon Cooper în "The Big Bang Theory" are 47 de ani.

Gwen Stefani

Să vezi și să nu crezi: Gwen arată ca la 30 de ani, dar, de fapt, are 51. Cofondatoarea trupei No Doubt are trei copii și se pregătește de nuntă cu partenerul ei, Blake Shelton.

Pharrell Williams

Autorul hitului "Happy" nu mai are de mult timp 20 de ani, deși așa lasă impresia. Pharrell Williams va împlini 48 de ani pe 5 aprilie.