12 anonimi care seamănă leit cu vedetele: Parcă sunt gemeni!

14 Noiembrie 2017
Când unii sunt obsedaţi de idolii lor şi încearcă din răsputeri să semene cu vedetele, ba chiar cheltuiesc sume exorbitante pe operaţii estetice care să le modifice înfăţişarea, alţii nu trebuie să facă nimic ca să arate ca nişte staruri. Pur şi simplu aşa s-au născut - fie că seamănă cu Julia Roberts, cu George Clooney sau Morgan Freeman, oamenii pe care nu-i cunosc decât familiile şi prietenii lor reuşesc să atragă atenţia fără să facă nimic deosebit.
Fotografiile lor s-au răspândit pe internet şi nu încetează să ne uimească.

Bright Sight are o colecţie de imagini cu oameni din toată lumea care seamănă izbitor cu vedetele. Unii arată atât de bine, de zici că-s gemeni!

Kit Harington

După succesul de care s-a bucurat interpretul lui Jon Snow, mai mulţi tineri care seamănă cu Kit Harington s-au făcut remarcaţi pe internet. Printre ei se numără şi acesta, despre care se ştie doar că îl cheamă Steve.

Kanye West

E posibil ca soţul lui Kim Kardashian să aibă rude în Egipt? Acest om care îi seamănă perfect acolo trăieşte, iar prietenii săi l-au poreclit foarte inspirat... Kanye East.

George Clooney

O fi el unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume, dar nu e singurul care arată aşa. Mai e unul la fel, dar în Turcia.

Daniel Radcliffe

Harry Potter are o sosie tocmai în Rusia. Acest tânăr, pe numele său Nikolai, aduce destul de mult cu starul popularei serii.

Danny DeVito

Un bărbat din Brazilia s-a făcut remarcat prin asemănarea sa cu simpaticul actor, iar acum face şi poze cu oamenii care îl întâlnesc uimiţi. Aşa că acum se simte ca un star.

Julia Roberts

Numele acestei femei care seamănă incredibil de mult cu celebra actriţă este necunoscut. Dincolo de faptul că nu poţi găsi o diferenţă între ea şi Julia, pare să fie şi o persoană foarte modestă, altfel nu ar fi rămas în anonimat.

Morgan Freeman

Un vânzător mexican de tacos te face să juri că l-ai văzut pe popularul actor de la Hollywood. Probabil să singurul lucru care îi diferenţiază net este vocea.

Barack Obama

Ilham Anas e un fotograf în vârstă de 40 de ani din Indonezia. Viaţa lui s-a schimbat radical după ce prietenii au observat cât de bine aduce cu fostul preşedinte american. Omul a decis să-şi valorifice acest avantaj, aşa că a început să colinde prin lume pozând cu oamenii. A câştigat binişor, suficient cât să îşi cumpere o nouă casă şi să plătească studiile copiilor.

Jim Carrey

Nu doar că a uimit pe internet, dar se pare că acest om chiar s-a întâlnit cu actorul de comedie, iar Jim a fost şi el uimit să vadă că are o sosie. Potrivit Bright Side, se pare că bărbatul trăieşte în Rusia.

Ryan Gosling

Acest bărbat a postat pe internet o fotografie cu portretul său şi a fost uimit de reacţiile primite. Identitatea sa nu este cunoscută, dar asemănarea e remarcabilă.

Anthony Hopkins

Probabil cea mai neaşteptată sosie pe care o poate avea un star, dar e de înţeles că nu oricine poate să semene cu Sir Anthony Hopkins. În cazul de faţă, o bunică al cărei nume a rămas necunoscut a reuşit imposibilul.

Matthew Perry

Acest bărbat a mărturisit că i se întâmplă des ca oamenii să îl oprească pe stradă şi să-i spună că îl cunosc. Asta pentru că seamănă foarte bine cu celebrul actor din serialul "Friends".