10 vedete care au renunțat la școală, iar viața le-a dat dreptate

Unora le place cartea, alții se bazează pe noroc și pe talent. Aceste vedete au renunțat la școală, iar viața le-a confirmat că au ales bine.

Nu există o formulă unică a succesului - unele vedete au avut parte de educație, unele în sistemul public, altele în sistem de home schooling. Iar unii au renunțat la școală, urmându-și talentul și muncind din greu pentru a deveni oamenii celebri de astăzi.



În cele din urmă, chiar dacă au riscat mult, viața a demonstrat că nu au greșit când au decis să abandoneze cursurile pentru a se concentra pe ceea ce le plăcea să facă. Bright Side prezintă exemplele unor vedete care au reușit să devină cineva chiar dacă au renunțat la școală.

Rihanna

Cântăreața a abandonat liceul când avea 16 ani. Un an mai târziu ea s-a mutat în America și a semnat un contract cu casa de discuri Def Jam.

Robert Downey Jr.

Actorul nu a fost un student bun. Tatăl său i-a dat un ultimatum - fie se ține de carte, fie își găsește o slujbă. Robert a renunțat la cursuri la 15 ani.

Gisele Bündchen

Modelul brazilian a abandonat colegiul la 14 ani pentru a începe cariera în modelling. Cu toate acestea, Giselle vorbește cinci limbi străine.

Johnny Depp

Starul avea 15 ani când a renunțat la liceu. Visul lui era să devină un star rock. În parte, i s-a împlinit dorința: a devenit un star, dar de cinema, iar acum cântă periodic cu trupa lui, Hollywood Vampires.

Jennifer Lawrence

Vedeta a renunțat la școală la 14 ani. Ea a decis să devină actriță și din acel moment, spune ea, s-a autoeducat.

Simon Cowell

Producătorul de televiziune avea 16 ani când a renunțat la școală și a început să lucreze pentru EMI Music Publishing. A fost începutul unei cariere promițătoare.

Jay-Z

Starul a renunțat la liceu pentru a se ocupa de sursa lui de venituri - vânzarea de substanțe ilegale. Așa a început să-și dezvolte abilitățile care l-au transformat în antreprenorul de succes de azi.

Nicole Kidman

Actrița australiană a renunțat la școală pentru a deveni actriță. A început să lucreze pe scenă, iar la 16 ani a intrat în cinematografie.

Keanu Reeves

Într-un interviu publicat de Daily Mail, Keanu a declarat că a renunțat la școală la 17 ani pentru că nu-i plăcea. După mai multe conflicte cu conducerea unității, el a decis să abandoneze cursurile.

Ryan Gosling

Actorul a renunțat la liceu când avea 17 ani. El apucase să filmeze pentru "The All New Mickey Mouse Club", iar actoria l-a atras ireversibil, așa că a decis să se concentreze pe această carieră.