10 vedete care au devenit actori din întâmplare

20 Septembrie 2016
Multe dintre starurile de la Hollywood nu au studiat actoria şi nu visau să devină vedete. Erau oameni obişnuiţi care se străduiau să-şi facă un rost în viaţă. Au au avut însă norocul de a da peste cineva care le-a oferit o şansă unică, iar ei au profitat din plin de ea.

Bright Side prezintă mai multe celebrităţi care au devenit actori din întâmplare.

Jason Statham

Actorul britanic vindea bijuterii false şi parfumuri pe străzile din Londra când a fost observat de un impresar care i-a oferit un contract pentru o campanie publicitată. A fost trambulina care l-a propulsat spre filmele de acţiune.

Will Smith

Într-o zi, când era tânăr şi îşi dorea să devină cântăreţ, s-a rătăcit într-o parcare şi a întrebat pe cineva cum poate ieşi de acolo. Acel cineva s-a nimerit să fie însuşi vicepreşedintele companiei Warner Brothers.

Ashton Kutcher

Stătea într-un bar când un străin s-a apropiat de el şi i-a sugerat să participe la un concurs de modelling. Ashton a decis să încerce şi a reuşit să câştige competiţia.

Harrison Ford

A început ca maşinist, iar când regizorul George Lucas l-a descoperit lucra ca dulgher.

Natalie Portman

Avea 11 ani când a intrat într-o pizzerie, după ora de dans. Un impresar a văzut-o şi a încurajat-o să intre în modelling.

Chris Pratt

Era chelner când a avut norocul să servească o femeie. Clienta lucra ca impresar şi se afla în căutarea unei figuri noi.

Eva Mendes

A vrut să-şi ajute un vecin, care era fotograf, să-şi facă un portofoliu. Imaginile au ajuns la o agenţie de modelling şi astfel a început drumul ei spre celebritate.

Clint Eastwood

După ce a scăpat cu viaţă dintr-un accident aviatic, a fost invitat la un post de televiziune ca să povestească întâmplarea, iar acolo s-a făcut remarcat, fiind imediat căutat de impresari.

Steven Seagal

Era profesor de aikido, iar unul dintre elevii săi a devenit impresar. El i-a sugerat să înceapă o carieră în lumea filmului.

Marilyn Monroe

Era o tânără necunoscută dar atractivă, care vopsea avioanele cu spray ignifug, într-un hangar. Un fotograf militar i-a făcut o poză, iar imaginea a apărut într-o revistă a armatei şi a fost imediat remarcată.