10 surori care au devenit celebre: Seamănă atât de bine!

O soră te face o persoană mai optimistă și mai fericită, arată un studiu. Există staruri care au frați și surori necunoscuți de public, dar și perechi de surori care au devenit celebre. Fie că și-au câștigat notorietatea pe cont propriu sau împreună, se susțin reciproc și se mențin în centrul atenției.

Bright Side ne face cunoștință cu 10 surori care au devenit celebre. Așadar, care pereche vă place mai mult? Bella și Gigi Hadid sau Haylie și Hilary Duff?

Bella și Gigi Hadid

Surorile Hadid au călcat pe urmele mamei lor și au devenit amândouă supermodele. La 20 de ani, au apărut deja pe coperta celor mai importante reviste și au participat la prezentările unor importante case de modă.

Zooey și Emily Deschanel

Amândouă sunt cunoscute pentru apariția în seriale de succes. Emily este unul dintre numele importante din distribuția serialului "Bones", iar Zooey se remarcă în "New Girl". Zoey are și o trupă cu care cântă, denumită She & Him.

Noah și Miley Cyrus

Miley și Noah s-au născut într-o familie de vedete. Tatăl lor, Billy Ray Cyrus, a fost un cântăreț de succes, iar fratele lor, Tracy Cyrus, a făcut și el parte din trupa care a avut succes la vremea ei. Miley a devenit celebră cu rolul din "Hannah Montana", iar acum este cunoscută pentru activitatea muzicală, dar și pentru aparițiile ei controversate. Noah i-a călcat pe urme și a devenit cântăreață.

Solange și Beyonce Knowles

Solange și Beyonce sunt cântărețele de prim-plan în showbiz-ul american. Cele două surori au ales o carieră muzicală și chiar dacă Beyonce are mai mult succes, Solange are fanii săi.

Serena și Venus Williams

Cele două surori au dominat ani la rând tenisul feminin, iar la dublu formau o echipă formidabilă. Chiar și când au concurat una contra celeilalte, au făcut spectacol și au rămas foarte unite.

Elle și Dakota Fanning

Elle și Dakota au devenit cunoscute încă din copilărie. Amândouă au fost actori-copii în mai multe filme, iar acum continuă să aibă succes la Hollywood.

Ashley și Mary-Kate Olsen

Mary-Kate și Ashley au devenit celebre în copilărie, când au jucat în serialul "Full House". Au devenit curând milionare și la vârsta de 18 ani au preluat conducerea companiei Dualstar, pe care tot ele au înființat-o când aveau doar șase ani. Până acum au lansat mai multe colecții vestimentare.

Haylie și Hilary Duff

Hilary a devenit faimoasă ca actriță-copil, când a jucat în serialul "Lizzie McGuire" produs de Disney Channel. Haylie este o actriță cunoscută, în special pentru rolul din "7th Heaven".

Nicky și Paris Hilton

Cele două starlete sunt moștenitoarele unui imperiu, rețeaua de hoteluri Hilton. S-au remarcat mai întâi prin petrecerile nebune la care luau parte. Paris a avut și o carieră de model, iar acum este DJ, dar mai are colaborări sporadice în industria modei. Nicky a lansat colecții de genți și de bijuterii.

Rooney și Kate Mara

Rooney și Kate sunt două actrițe bine cotate la Hollywood. Rooney este cunoscută pentru rolul din "The Girl with the Dragon Tattoo", iar Kate pentru aparițiile din seriale precum "American Horror Story" și "House of Cards".