10 femei celebre şi fiicele lor care le moştenesc frumuseţea

Loteria genetică este unul dintre cele mai imprevizibile şi fascinante jocuri ale naturii. Uneori, chiar şi cele mai frumoase femei pot avea copii cu trăsături obişnuite, dar multe celebrităţi se pot considera norocoase - urmaşii lor au moştenit multe dintre trăsăturile fizice inconfundabile. Iar dacă astăzi o condiţie importantă a succesului, îndeosebi în lumea filmului, în muzică şi în modelling, este aspectul fizic atractic, copiii unor vedete au pornit cu dreptul în viaţă.

Bright Side
ne arată câteva dintre fiicele unora dintre cele mai frumoase femei din lume.
În unele cazuri asemănările dintre mamă şi fiică sunt evidente, în altele moştenirea genetică a taţilor s-a dovedit mai puternică.

Kate Beckinsale şi Lily Mo Sheen

Deşi s-a născut într-o familie de actori, Lily Mo nu a dorit să o ia pe urmele părinţilor. În copilărie, tânăra a jucat în filme precum "Underworld: Evolution" (2006), "Everybody’s Fine" (2009) şi "Click" (2006). De atunci, ea n-a mai fost interesată de actorie. A intrat la colegiu, iar acum are o viaţă obişnuită ca orice tânără de 18 ani.

Julianne Moore şi Liv Freundlich

Fiica actriţei are doar 16 ani, dar e deja mai înaltă decât mama sa. Liv Freundlich a început recent o carieră de model şi primii paşi au fost bine primiţi în industrie. Bright Side pariază că în următorii ani va fi una dintre cele mai interesante roşcate din lumea modei.

Uma Thurman şi Maya Thurman Hawke

Maya a crescut departe de viaţa de la Hollywood. Părinţii ei, Uma Thurman şi Ethan Hawke au reuşit să o crească departe de "vulpoii" paparazzi şi au prezentat-o public abia după 13 ani. De atunci, ea a primit mai multe oferte pentru a lucra ca model, dar ea a ales doar câteva, apoi a încercat să intre pe cont propriu în lumea filmului. Se spune că e talentată, scrie Bright Side.

Heather Locklear şi Ava Sambora

Ava este fiica de 20 de ani a vedetei din "Melrose Place" cu Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi. Ava a moştenit nu doar pasiunea tatălui ei pentru muzică, dar şi trăsăturile frumoase ale mamei sale. A lucrat ca model câţiva ani, apoi a încercat să devină actriţă. Când se recomandă, ea foloseşte numele mamei, la care ţine foarte mult şi pe care o ajută cât poate ca să depăşească problemele pe care aceasta le are în ultimii ani.

Robin Wright şi Dylan Penn

Fiica vedetei din "House of Cards" şi a lui Sean Penn a decis să calce pe urmele părinţilor ei şi să devină actriţă. Încă nu a obţinut un rol remarcabil, dar frumuseţea şi numele îi vor prinde bine în următorii ani.

Meryl Streep şi Mamie Gummer

Câştigătoarea Oscarului are patru copii. Cele două fiice mai mari au devenit şi ele actriţe, dar numai una dintre ele s-a bucurat de succes. Mamie Gummer poate fi văzută în serialul "Emily Owens M.D.".

Lisa Marie Presley şi Riley Keough

Riley este nepoata legendarului Elvis Presley, dar nu a urmat pasiunea pentru muzică a nemuritorului rege al rock-n-roll-ului şi a mamei sale. Actriţă, model şi producător, ea a putut fi văzută în filme precum "Mad Max: Fury Road" şi "The Runaways".

Elizabeth Hurley şi Damian Hurley

Damian este fiica vedetei engleze şi a omului de afaceri Steve Bing. La 16 ani, ea are deja planuri clare de viitor, iar trăsăturile fizice i-au adus câteva contracte de publicitate.

Gillian Anderson şi Piper Maru Klotz

În onoarea primului copil al actriţei, producătorii serialului "Dosarele X" au folosit numele lui într-un din episoadele celei de-a treia serii. Piper Maru nu şi-a dorit însă o carieră de actriţă. Singura sa apariţie pe marele ecran a fost în 2000, în "The House of Mirth".

Yolanda, Gigi şi Bella Hadid

Yolanda Hadid are toate motivele să fie mulţumită: toate eforturile ei pentru ca fiicele sale să-i urmeze paşii în modă au dat roade, iar acestea au întrecut-o. Pentru Bella n-a fost deloc uşor, ea suferind mulţi ani de Boala Lyme. Ambele fiice ale soţilor Hadid sunt foarte active pe reţelele de socializare şi au milioane de admiratori.