10 femei celebre care s-au tuns foarte scurt: Sunt la fel de frumoase!

Un studiu realizat în 2006 în Croația arăta că femeile care au părul scurt sunt considerate mai atractive și denotă că au mai multă încredere în ele. A purta părul tuns scurt, chiar zero, este o dovadă de mare curaj pentru multe femei, însă unele vedete au făcut asta pentru rolurile pe care le-au interpretat sau pur și simplu pentru imagine. Și nu și-au pierdut frumusețea.

Bright Side demonstrează că pentru multe femei lungimea părului nu contează: ele continuă să fie frumoase și fără plete.

Demi Moore

Actrița a surprins pe toată lumea în 1997, când s-a ras pe cap pentru a o interpreta pe Jordan O’Neill în "G.I. Jane".

Cara Delevingne

Vedeta obișnuiește să se tundă scurt. Ea s-a tuns zero când a jucat în "Life in a Year" rolul Isabellei, o fată bolnavă de cancer.

Charlize Theron

Actrița a renunțat la părul lung în 2015, când a interpretat-o pe Imperator Furiosa în blockbusterul "Mad Max: Fury Road". Ea a spus într-un interviu că arăta exact așa cum și-a imaginat că trebuie să fie personajul ei.

Lupita Nyong’o

Câștigătoarea premiului Oscar a spus într-un interviu că s-a tuns zero când avea 19 ani și că atunci a simțit renunțarea la păr ca pe o eliberare.

Jessie J.

Jessie a renuțat la păr din rațiuni umanitare. Ea s-a tuns zero în 2015 pentru a strânge 500.000 de dolari în favoarea acțiunii caritabile Comic Relief.

Kristen Stewart

Stewart lucrează la "Underwater", care va fi lansat în 2020. Ea joacă rolul unui inginer, Noah, și s-a tuns scurt pentru a intra în pielea personajului.

Amber Rose

Amber a vrut să-și sfidere prietenii. Aceștia spuneau că ar fi caraghioasă dacă s-ar tunde zero, dar ea, inspirată de Sinead O’Connor, exact asta a făcut și i-a plăcut atât de mult, încât a adoptat acest stil.

Natalie Portman

Frumoasa actriță a rămas și ea fără plete. Natalie a fost tunsă zero într-o scenă din filmul "V for Vendetta".

Cate Blanchett

E greu de imaginat să o vezi pe Cate Blanchett fără păr. Și totuși, ea s-a tuns zero în 2002, pentru a o interpreta pe Philippa în filmul "Heaven".

Jada Pinkett Smith

Soția lui Will Smith și-a tuns părul scurt de la mijlocul anilor '90. Ea lasă firele să crească din când în când, apoi se tunde scurt. Vedeta a mărturisit într-un episod din seria de emisiuni "Red Table Talk", difuzată pe Facebook, că a suferit de alopecie.