10 femei celebre care au refuzat să-și facă operații estetice: De ce au rezistat tentației

Multe vedete au preferat operațiile estetice pentru a-și salva frumusețea. Dar există și femei celebre care nu au cedat acestei ispite, iar dacă au făcut-o, și-au schimbat repede părerea.

Îmbătrânirea este o etapă naturală a vieții, însă înaintarea în vârstă nu-i un proces ușor când te afli permanent în lumina reflectoarelor. Multe vedete s-au schimbat și au devenit aproape de nerecunoscut după ce au preferat să apeleze la chirurgia plastică pentru a-și păstra frumusețea, altele au refuzat să-și altereze trăsăturile.

Iar cele care n-au ales calea bisturiului nu regretă decizia.

În pofida presiunii crescânde a Hollywood-ului de a arăta mai tinere, multe staruri cred că este mai bine să-ți accepți ridurile, să te mulțumești cu felul în care arăți și să te menții în formă prin mijloace naturale, fără intervenții artificiale.

Bright Side ne dă exemplele a 10 femei celebre care au ales să nu recurgă la operațiile estetice sau care au încercat această cale, dar s-au răzgândit repede.
Iată motivele care le-au determinat să ia această decizie.

Halle Berry

Câștigătoarea premiului Oscar recunoaște că resimte, ca actriță, presiunea de a arăta mai bine și că i-a trecut prin minte să folosească Botox. "Mi-am reamintit că frumusețea este așa cum ești și că nu reprezintă doar latura mea fizică. E natural să îmbătrânești și asta ni se întâmplă tuturor. Vreau să arăt mereu așa cum sunt, chiar dacă e o versiune mai în vârstă", a explicat Halle Berry.

Meryl Streep

Chiar și legendara actriță americană a fost uneori criticată pentru aspectul său, dar a preferat să fie ea însăși. Streep consideră că a-ți face Botox înseamnă să agiți un steag în fața tuturor. "Iar asta pentru un actor e ca și cum ar purta un văl, nu este un lucru bun", a spus ea. Pe măsura trecerii anilor, Meryl Streep și-a acceptat vârsta, iar ofertele pentru roluri bune nu au încetat să vină. "Partea bună atunci când îmbătrânești e că atunci când te distribuie, o fac pentru ceva interesant", a mai spus vedeta.

Julia Roberts

Actrița este renumită pentru opoziția sa față de operațiile estetice. "E păcat că trăim într-o societate atât de panicată și de deformată, în care femeile nici măcar nu-și dau o șansă de a se vedea așa cum ar arăta la bătrânețe", a spus Roberts. "Chipul tău spune o poveste... și nu ar trebui să fie o poveste despre drumul tău la cabinetul doctorului", a adăugat ea.

Victoria Beckham

În 2017, designerul a scris o scrisoare către versiunea sa din trecut, când avea 18 ani, și a recunoscut că regretă că și-a făcut implanturi cu silicon. "Ar trebui să-ți spun că nu-i nimic în neregulă cu sânii tăi", a menționat ea. Fosta membră a trupei Spice Girls a mai scris că "este important să-ți lași pielea să respire" și "să te bucuri de ce ai".

Cameron Diaz

Actrița recunoaște că a încercat Botox și încă regretă că a făcut asta. "Prefer să-mi văd chipul îmbătrânind decât ca pe unul care nu-mi mai aparține", a spus ea. Cameron Diaz a mai spus că îi plac riduile din jurul gurii: "Ghici ce înseamnă asta - am zâmbit toată viața."

Pink

Vedeta a făcut pe Twitter câteva mărturisiri pe această temă. "Draga mea, îmbătrânești. Îți văd ridurile. Din când în când, iei în calcul să-ți alterezi fața, apoi te uiți la o emisiune în care vrei să vezi ce simt niște persoane... iar fața nu li se mișcă", a scris Pink. "Vreau ca micuții mei să știe cum arăt când sunt furioasă", a adăugat cântăreața.

Gisele Bündchen

Supermodelul recunoaște că regretă implanturile cu silicon: "M-am simțit foarte vulnerabilă pentru că pot să fac mișcare și să mănânc sănătos, dar nu pot schimba faptul că ambii mei copii erau mai atrași de sânul stâng decât de cel drept", a spus ea. După ce și-a pus implanturi pentru ca sânii ei să arate identic, a regretat decizia. "Ce am făcut? Mă simțeam de parcă trăiam într-un corp pe care nu-l recunoșteam", a povestit Gisele.

Courteney Cox

Vedeta din "Friends" recunoaște că îmbătrânirea la Hollywood a fost un proces dificil pentru ea. "Am încercat din greu să țin pasul și de fapt mai rău am făcut", a mărturisit ea. Mulți medici i-au recomandat să-și facă injecții cu serumuri și implanturi, dar când a observat că nu mai semăna cu ea însăși, actrița a renunțat. "Mi-am scos toate fillerele. Sunt cât de naturală se poate. Acestea nu sunt riduri, sunt doar câteva linii mici", a mai spus Cox.

Emma Thompson

Actrița britanică este foarte onestă în privința operațiilor estetice: "E rău. Nu este un lucru normal, iar cultura pe care am creat-o și care susține că este ceva normal nu este normală", a precizat ea.

Dana Delany

Actrița din "Neveste disperate" și-a povestit experiența negativă pe care a avut-o când a folosit Botox. Dermatologul ei i-a injectat serul în frunte și i-a atins un nerv. "Nervul acela a murit atunci. Mi-a afectat mușchiul de la ochiul drept, iar ochiul a început să atârne un pic", a mărturisit ea.