10 femei care au cucerit inimile celor mai frumoși bărbați

Sunt celebri și irezistibili și milioane de femei își doresc să pună mâna pe ei. Dar în inimile lor nu mai e loc pentru altcineva.

Bărbații frumoși și celebri de la Hollywood atrag ușor atenția multor femei. Arată bine, sunt talentați și au milioane de admiratoare în toată lume, însă unii dintre ei și-au găsit deja jumătatea.

Bright Side ni le prezintă pe cele care au reușit să-i cucerească pe unii dintre cei mai frumoși bărbați din lume. Ele îi fac pe James Franco, Jake Gyllenhaal, Leonardo DiCaprio, Robert Pattinson sau Chris Hemsworth să se simtă cu adevărat norocoși.

James Franco și Isabel Pakzad

La 42 de ani, James Franco este unul dintre cei mai productivi actori de la Hollywood. A fost implicat în 10 proiecte cinematografice într-un singur an și și-a încercat talentul și ca regizor, dar își face timp și pentru viața personală. Iubita lui, Isabel Pakzad (28 de ani), este actriță și producător de film.

Jacob Elordi și Kaia Gerber

Starul din serialul "Euphoria" s-a remarcat și în filmul "The Kissing Booth". Are reputația unui cuceritor și a avut relații cu fosta lui colegă, Joey King, și cu Zendaya. Recent, el a confirmat că are o relație cu Kaia Gerber, fiica top modelului Cindy Crawford. Se înțeleg perfect și, în plus, Jacob e pe placul părinților Kaiei.

Jake Gyllenhaal și Jeanne Cadieu

Actorul a avut mai multe relații cu femei celebre - Kirsten Dunst, Natalie Portman și Reese Witherspoon. Jake are de doi ani o relație cu modelul francez Jeanne Cadieu, pe care a prezentat-o și părinților săi, și pare să aibă planuri serioase: "Mi-am neglijat prea mult viața pentru că eram ocupat cu munca. M-am întors la familia mea, la prietenii mei, la dragoste. Aș spune că sunt mai puțin interesat de muncă și mai mult de acestea", a declarat el.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

Cine ar fi crezut că DiCaprio poate rezista mai mult de un an cu aceeași femeie? Și totuși, starul în vârstă de 46 de ani, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, a găsit o femeie de care nu mai vrea să se despartă: modelul de origine argentiniană Camila Morrone, fiica vitregă a lui Al Pacino, este cea care l-a cucerit pe Leo.
Într-un interviu, ea a dezvăluit că are planuri importante: "Pentru mine succesul înseamnă în primul rând să am o familie. Am fost un copil singur la părinți timp de 18 ani, sunt din America Latină, așa că îmi plac familiile mari și să creez o mică lume acasă".
Se pare că și DiCaprio e decis să se așeze la casa lui: el a prezentat-o părinților pe iubita sa și își petrece tot timpul cu ea.

Cillian Murphy și Yvonne McGuinness

Actorul este foarte discret în privința vieții sale personale: starul din "Inception" trăiește într-un orășel din Irlanda cu soția sa, artista Yvonne McGuinness, cu care este căsătorit de 16 ani. El a declarat că alege doar rolurile care nu-i afectează viața de familie.

Shawn Mendes și Camila Cabello

Cântărețul canadian în vârstă de 21 de ani și Camila Cabello au fost prieteni timp de cinci ani, apoi s-au îndrăgostit și au avut o relație de un an. "Am simțit că putem fi mai mult decât prieteni. Cred că și el a simțit la fel, dar eram amândoi foarte tineri și ne aflam sub presiunea carierei. Nu cred că știam ce să facem cu aceste sentimente. Era ciudat că ne plăceam, dar nu eram împreună. A fost aiurea", a povestit cântăreața.

Idris Elba și Sabrina Dhowre

Desemnat cel mai sexy bărbat în viață în 2018, actorul a cunoscut-o în anul următor pe a treia lui soție, modelul canadian Sabrina Dhowre, în timp ce el se afla în Canada pentru a filma "The Mountain Between Us". S-au cunoscut într-un bar, în timp ce el avea o pauză de filmări, și a fost dragoste la prima vedere.
Starul a cerut-o de soție în timpul premierei debutului său regizoral, "Yardie", la un cinematograf din Londra.

Robert Pattinson și Suki Waterhouse

Cei doi actori s-au îndrăgostit în 2018 și de atunci păstrează discreția asupra relației lor. "Dacă lași lumea să intre în viața ta, devalorizează ceea este dragostea", a explicat actorul britanic. Presa a scris că Robert și Suki sunt nedespărțiți și se vor logodi curând.

Chris Hemsworth și Elsa Pataky

Unii oameni sunt făcuți unul pentru altul, iar Chris și Elsa sunt cel mai bun exemplu în acest sens: au zece ani de când sunt împreună și trei copii minunați.
Experții în analiza limbajului corpului au ajuns la concluzia că relația lor este puternică și bazată pe încredere, scrie Bright Side.

Jude Law și Phillipa Coan

Cu reputația unui cuceritor, actorul britanic este greu de "stăpânit", însă, în cele din urmă, a găsit femeia potrivită pentru el. Numele ei este Phillipa Coan și, deloc întâmplător, este psiholog care studiază comportamentul uman. Spre sdeosebire de fostele partenere ale starului, Coan nu este o figură publică. Ea a devenit a doua soție a lui Jude Law și a născut al șaselea lui copil. "Ne bucurăm de o stabilitate incredibilă, de o minunată viață de familie care îi implică pe copiii mei tineri adulți... și pe cei mai mici și avem parte de multă distracție", a mărturisit Law într-un interviu.