10 cupluri de vedete care preferă să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor

17 Noiembrie 2022

Este evident că postările vedetelor din viața privată sunt la mare căutare. Numai că nu toate doresc să facă public acest aspect al vieții lor!

 

Se pare că fanii lor adoră să le privească cum își etalează poveștile de iubire și nu e deloc surprinzător, deoarece oamenii sunt din naștere fascinați de secretele altor oameni.

 

Poate te interesează și: Jennifer Aniston a vorbit despre infertilitate pentru prima oară: „Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat.”

Cu toate acestea, există unele celebrități care au decis să-ți țină relațiile departe de ochii publicului.

Unele chiar au făcut eforturi mari pentru a păstra acel aspect al vieții lor privat.

 

Iată în galeria de mai jos 10 cupluri de vedete care preferă să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor:

Foto: hepta
Sursă: brightside

Dakota Johnson și Chris Martin

Chris Martin și Dakota Johnson au început să se întâlnească în 2017, la câțiva ani după ce liderul Coldplay s-a despărțit de fosta sa soție Gwyneth Paltrow.

Ei au păstrat totul secret, iar relația lor pare să meargă bine. Perechea este adesea văzută mergând la întâlniri confortabile și vacanțe de familie cu copiii lui Martin și Paltrow. Și se pare că au și binecuvântarea tatălui lui Johnson.

De asemenea, au fost văzuți participând la petrecerea aniversară a prietenei lor Barbra Streisand.

Și, uneori, ei ne oferă o imagine despre povestea lor de iubire, ca atunci când Martin i-a dedicat public o melodie iubitei sale spunând: "Aceasta este despre universul meu și el este aici".

Tom Holland și Zendaya

Fanii au remarcat că între cei doi există o chimie încă din fașă. Și deși inițial nu au anunțat public nimic, o sursă a confirmat că cei doi au început să se întâlnească din timpul filmărilor pentru Spider-Man. "Au fost foarte atenți să păstreze totul privat și departe de ochii publicului, dar au plecat în vacanță unul cu celălalt și au încercat să petreacă cât mai mult timp posibil unul cu celălalt."

Și rețelele de socializare au intrat în frenezie după ce o fotografie cu un sărut al cuplului a devenit virală, lucru pe care Holland nu l-a apreciatd deloc: "Un moment care crezi că este între doi oameni care se iubesc foarte mult este acum un moment care este împărtășit cu întreaga lume".

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney

Actrița din The Hunger Games și soțul ei, galeristul de artă Cooke Maroney, și-au ținut relația în mare parte departe de ochii publicului.

Ei și-au întâmpinat primul copil anul acesta, dar Lawrence a spus clar că lumea nu va ști prea multe despre sarcina ei sau despre copilul ei.

De asemenea, a adăugat că vrea să păstreze limitele atunci când vine vorba de viața lor de familie.

Emma Stone și Dave McCary

Cu excepția câtorva fotografii de la întâlniri nocturne obținute grație paparazzilor mereu vigilenți și apariția lor de debut pe covorul roșu, actrița din La La Land și Dave McCary și-au ținut povestea de dragostea departe de ochii publicului.

Dar, în 2019, în cele din urmă și-au încântat faniii cu o fotografie drăguță cu Emma Stone arătându-și inelul de logodnă.

Au împreună o fetiță, venită pe lume în 2021, iar sursele au descris căsnicia lor ca fiind "puternică și plină de respect", mai ales acum că sunt părinți.

Robert Pattinson și Suki Waterhouse

În ciuda statutului de actor celebru, respectiv de supermodel, oamenii nu știu prea multe despre legătura lor specială.

Robert Pattinson și Suki Waterhouse sunt rareori văzuți împreună pe covorul roșu, iar fotografiile ocazionale ale paparazzilor cu ei mergând pe stradă sunt probabil singura dovadă vizuală a relației lor.

Într-un interviu, actorul din Twilight a explicat de ce preferă să ridice niște ziduri. El a spus că lăsarea oamenilor să intre în viața lor poate afecta dragostea pe care o au unul pentru celălalt.

Margot Robbie și Tom Ackerley

Margot Robbie l-a cunoscut pe Ackerley, un director adjunct și producător, pe un platou de filmare în 2013.

S-au mutat împreună ca și colegi de locuință, cu alți 5 dintre prietenii lor, dar în cele din urmă s-au îndrăgostit și au început să se întâlnească în secret.

S-au căsătorit printr-o ceremonie de nuntă privată în 2016.

Eva Mendes și Ryan Gosling

Eva Mendes și Ryan Gosling sunt împreună din 2011 și de atunci și-au păstrat cu succes relația departe de ochii publicului.

Au și 2 fiice, dar Mendes s-a abținut să le expună pe rețelele de socializare. "Nu voi posta imaginea lor până când nu vor fi suficient de mari pentru a-mi da acordul", a spus actrița.

Taylor Swift și Joe Alwyn

Taylor Swift și Joe Alwyn sunt rar fotografiați împreună, iar potrivit unei surse apropiate cântăreței, cuplul vrea să rămână așa.

La începutul relației lor, Swift zbura cu un avion privat pentru a-l vizita pe actor în Regatul Unit.

De asemenea, atunci când ieșeau la întâlniri, Swift se deghiza pentru a nu fi recunoscută.

Se pare că această confidențialitate funcționează bine pentru relația lor, deoarece le merge extraordinar ca și cuplu.

Natalie Portman și Benjamin Millepied

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare la Black Swan, unde Millepied a lucrat ca și coregraf.

Majoritatea oamenilor probabil nu știu că sunt căsătoriți din 2012. Chiar și nunta lor a fost un eveniment foarte intim, ținut într-o casă privată și la care au participat doar familia și prietenii apropiați.

Portman pune mare preț pe viața ei personală.

Leighton Meester și Adam Brody

Vedeta din Gossip Girl și actorul din The O.C. s-au căsătorit în 2014.

Au deja 2 copii și au reușit să-și păstreze viața de familie departe de lumina reflectoarelor.

Într-un articol, Brody a dezvăluit că Meester este mai privată decât el, ceea ce aduce echilibrul perfect, deoarece el este genul de persoană care împărtășește multe.

Leighton Meester găsește amuzantă curiozitatea oamenilor față de viața ei: "În zilele noastre, toată lumea vrea să știe totul despre tine și cred că este amuzant".