10 bărbați celebri care au devenit cei mai cool bunici: Își iubesc la nebunie nepoții

Bărbații celebri din showbiz îmbătrânesc frumos. Unii dintre ei încă mai frâng inimile femeilor, deși au devenit bunici.

Chiar și cei mai stricți tați se pot schimba complet atunci când devin bunici. Bărbații celebri nu fac excepție - chiar dacă unii dintre ei încă mai topesc inimile femeilor, au devenit cei mai cool bunici și sunt nedezlipiți de nepoții lor, pe care îi alintă tot timpul.

Bright Side a cercetat biografiile vedetelor și a descoperit câțiva bărbați din showbiz care sunt bunici. Iată ce bine le stă lângă nepoții lor!

Snoop Dogg

Deși numele lui a fost asociat cu femei frumoase, mașini scumpe și multe bijuterii din aur și cu diamante, în viața reală Snoop e un tip mai ponderat decât pare în videoclipurile sale. Artistul are mulți copii, dar și două nepoate, și postează periodic imagini cu ele pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor.

Tom Hanks

Starul are trei nepoți: doi din partea fiului său cel mare, Colin, și o nepoțică din partea fiului mic, Chet. Copiii lui spun că Tom este un bunic foarte amuzant și grijuliu.

Till Lindemann

Solistul trupei rock germane Rammstein a devenit tată la vârsta de 22 de ani. Mult timp a crescut-o singur pe fiica lui, Nels, până s-a recăsătorit. El mai are o fiică din al doilea mariaj, Marie Louise. În 2007, Till a devenit bunic, iar nepotul său, Fritz Fidel, este un mare fan al trupei Rammstein.

Sting

Muzicianul are șase copii și patru nepoți. Sting e convins că n-a fost un tată bun, dar se străduiește să se descurce mai bine ca bunic. "Am devenit un bunic mai responsabil decât eram ca părinte. Îmi iubesc toți copiii, dar știți, am fost un star rock. Acum sunt un simplu bunic", a mărturisit Sting într-un interviu.

Nicolas Cage

Actorul are doi nepoți. În 2014, s-a născut primul dintre ei, Lucian, iar doi ani mai târziu a venit pe lume Sorin. În ciuda programului său foarte încărcat, Nicolas Cage încearcă să păstreze legătura cu nepoții și sprijină financiar creșterea lor.

Harrison Ford

Starul are trei nepoți și o nepoțică: Eliel, Guiliana, Ethan Ford și Waylon. Ford poate fi numit cel mai bun bunic de la Hollywood: își face mereu timp pentru familia lui, chiar dacă are un program încărcat, și participă la evenimente caritabile, dineuri și picnicuri cu rudele sale.

Jim Carrey

Jim a devenit bunic la 48 de ani și spune că nepotul său este cea mai mare bucurie din viața lui. "Sunt fericit că am un nepot. Odată mă jucam cu el și mi-am dat seama că aș muri fără el!", a scris actorul pe Twitter.

Pierce Brosnan

Pierce are trei nepoți și trei nepoate. El a devenit bunic la vârsta de 44 de ani. Favorita lui este Marley May, cu care petrece mult timp.

Eddie Murphy

Starul de comedie are o familie numeroasă. Are patru băieți și șase fete, așa că e normal să fie și bunic. În iulie anul trecut, fiica lui vitregă a născut o fetiță, Evie Isla, pe care Eddie o iubește din tot sufletul.

Charlie Sheen

Charlie a devenit bunic la 47 de ani, în 2013, când s-a născut nepoata lui, Luna. Actorul spune că s-a schimbat mult de când este bunic, iar viața lui se împarte acum în două - înainte și după nașterea nepoatei sale. Charlie o adoră pe Luna și încearcă să petreacă cu ea cât mai mult timp posibil.