10 actori care au fost concediaţi în timpul filmărilor

3 Decembrie 2017
În ciuda aparenţelor, viaţa unui actor nu-i deloc uşoară. Fiecare rol are provocările lui, fiecare regizor are stilul său de lucru şi fiecare coleg de platou ţine la statutul său, aşa că procesul prin care ia naştere un film este foarte complicat - uneori e ca şi cum ai lucra într-o fabrică de muniţie, o simplă "scânteie" poate arunca totul în aer.

Se întâmplă uneori ca prestaţia unui actor să nu corespundă cu aşteptările echipei de producţie.
Alteori, orgoliile starurilor îi exasperează pe toţi şi atunci există o singură soluţie - concedierea.

Bright Side prezintă mai mulţi actori de top care au fost daţi afară chiar în timpul filmărilor. Iată motivele!

Natalie Portman — Claire Danes

Când a primit rolul din "Romeo şi Julieta", Portman părea partenera perfectă pentru DiCaprio. Dar după începerea filmărilor, producătorii şi-au dat seama că diferenţa de vârstă dintre Natalie (14 ani) şi Leonardo (21 de ani) era prea mare, iar ea arăta mai degrabă ca o fetiţă, nicidecum ca iubita lui.
Natalie a povestit că unele scene de dragoste păreau mai degrabă molestarea unui minor, aşa că în cele din urmă ea a fost înlocuită cu Claire Danes.

Robert Downey Jr. — George Clooney

Faimos pentru prestaţia sa foarte expresivă în faţa camerei de filmare, Downey Jr. a primit rolul din "Gravity", dar la câteva zile după începerea producţiei a devenit clar că starul nu reuşea "să-şi simtă" personajul. "Robert este incredibil de talentat, dar aspectele tehnologice ale filmului reprezentau un obstacol pentru stilul său de a juca", a explicat regizorul Alfonso Cuaron. Aşa că Downey Jr. a fost înlocuit cu George Clooney.

Megan Fox — Rosie Huntington-Whiteley

În timpul filmărilor pentru "Transformers: Dark of the Moon", Megan Fox s-a certat cu regizorul Michael Bay după ce acesta i-a cerut să se îngraşe pentru rolul ei. Actriţa s-a enervat şi l-a comparat cu Hitler, spunând că este cea mai detestabilă persoană cu care a lucrat. Drept rezultat, Megan a fost concediată, iar rolul ei a fost preluat de Rosie Huntington-Whiteley, scrie Bright Side.

Nicole Kidman — Jodie Foster

Actriţa australiană a petrecut 18 zile pe platourile de filmare ale producţiei "Panic Room", dar toate eforturile ei au fost în zadar: ea a ieşit din schemă din cauza unei accidentări la genunchi suferită la filmările pentru "Moulin Rouge". Producătorii au fost nevoiţi să renunţe la Nicole, dar s-au reorientat perfect, înlocuind-o cu Jodie Foster.

Ryan Gosling — Mark Wahlberg

Ryan a fost concediat cu o zi înaintea unor filmări, dar Bright Side l-a introdus totuşi în selecţia sa. Actorul s-a îngrăşat intenţionat pentru rolul din "The Lovely Bones" pentru că el avea propria viziune despre cum trebuia să arate personajul său. Regizorul Peter Jackson n-a apreciat însă "perspectiva" originală a starului şi l-a trimis să-şi facă bagajul. În locul lui Gosling a fost adus Mark Wahlberg.

Samantha Morton — Scarlett Johansson

De data aceasta, regizorul n-a avut o problemă cu interpretarea, ci cu vocea actriţei. Iniţial, rolul din "Her" fusese gândit pentru Samantha Morton, dar la post-producţie Spike Jonze şi-a dat seama că vocea ei nu se potrivea cu cea a personajului jucat de Joaquin Phoenix. Aşa că a invitat-o pe Scarlett Johansson să preia rolul sistemului de operare.

Richard Gere — Perry King

Drama "The Lords of Flatbush"" (1974) ar fi trebuit să fie debutul lui Richard Gere, pe atunci în vârstă de 25 de ani, pe mare ecran. Dar la numai câteva zile după începerea filmărilor, Gere şi-a pus în cap jumătate din echipă. Picătura care a umplut paharul a fost confruntarea cu Sylvester Stallone, căruia i-a murdărit pantalonii cu o bucată de pui prăjit, gest care pare să fi fost intenţionat. Viitorului star i s-a arătat imediat uşa, iar rolul său a fost preluat de Perry King.

Kevin Spacey — Christopher Plummer

Kevin Spacey a păţit-o cel mai recent. Acuzat de agresiune sexuală, actorul a fost scos de cei de la Netflix din serialul "House of Cards". La rândul său, iar regizorul Ridley Scott a decis să taie toate scenele pe care acesta le filmase pentru producţia sa, "All the Money in the World". Cum data lansării bătea la uşă (22 decembrie), toate cadrele au fost trase în viteză maximă cu un alt actor uriaş, Christopher Plummer.

Stuart Townsend — Viggo Mortensen

La patru zile după începerea filmărilor pentru "The Lord of the Rings", Peter Jackson şi-a dat seama că Townsend arăta prea "necopt" pentru Aragorn. Aşa că a tranşat problema cu Stuart şi l-a chemat pe Viggo Mortensen, care avea să devină celebru pentru acest rol.

Anne Hathaway — Katherine Heigl

La început, rolul principal din "Knocked Up" i-a fost oferit lui Anne Hathaway, însă actriţa a aflat după începerea filmărilor că pelicula includea scena unei naşteri. Anne n-a vrut să joace în această scenă, s-a certat cu regizorul, iar acesta a renunţat la ea şi a găsit pe cineva care să preia rolul - Katherine Heigl.
MAI MULT DESPRE: vedete, foto, fotografii, filme, rol, poze, imagini, concedieri