Stephen Baldwin, arestat la New York

Actorul american a fost arestat, joi, la New York, unde îşi conducea automobilul având permisul suspendat.
Actorul american a fost arestat, joi, la New York, unde îşi conducea automobilul având permisul suspendat.

Starul american a fost oprit de un poliţist de la brigada de circulaţie după ce a efectuat o întoarcere nepermisă, pe o stradă din cartierul Harlem, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit TMZ.com, poliţistul a constatat că actorul îşi conducea automobilul pe străzile din New York, deşi avea permisul suspendat, şi a decis să îl aresteze.

Actorul a fost somat să se prezinte la o audiere la Tribunalul din New York, ce va avea loc în luna octombrie.

În ciuda acestui incident, starul american a fost lăudat de curând în presa americană, care îl consideră un adevărat erou, după ce a sărit în urmă cu câteva săptămâni în ajutorul unei tinere femei care a suferit o criză de epilepsie într-un bar din New York.
Femeia îşi pierduse cunoştinţa şi avea convulsii, iar actorul a sărit imediat în ajutorul ei, ţinând-o de mână şi asigurându-se că respiraţia nu îi este obstrucţionată, notează Mediafax.

Născut în 1966, Stephen Baldwin este cel mai tânăr dintre fraţii Baldwin, toţi patru - Alec, Daniel, William şi Stephen - fiind actori. Familia Baldwin este de religie romano-catolică şi are ascendenţă irlandeză, britanică şi franceză.
Stephen Baldwin a jucat în multe filme, rolul cel mai notabil fiind cel din pelicula "Suspecţi de serviciu" (1995), dar a avut multe apariţii şi în seriale de televiziune şi în emisiuni de tip reality-show.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2012