Simona Gherghe a plâns în direct

Prezentatoarea TV a fost foarte afectată din cauza materialului difuzat luni seară, la Antena 1, cu Ioana Tufaru, și a izbucnit în plâns.

"Înainte să încep să vorbim despre transformarea Ioanei, eu aş vrea să spun un singur lucru...", a apucat să spună Simona Gherghe.

"Voiam să spun, Ioana, că nu am vrut o clipă ca, de fiecare dată când ai fost în acest platou, să te simţi umilită, batjocorită, să crezi, poate, că cineva vrea să râdă de tine, nu a fost intenţia mea sau a colegilor mei, mie nu îmi stă în fire să râd de oameni.

Asta voiam să îţi spun", a spus Simona.

Invitată în platou, Ioana Tufaru a căutat să o liniştească pe Simona: "Ştiu că nu râzi de oameni. M-am gândit la ce s-a întâmplat. Nu a fost vina postului, ci a celor care au jignit".

"Până la urmă ce spune Ioana este corect, nu ei trebuie să îi cer scuze, ci multora dintre cei care formează echipa ipocriţilor, mulţi apropiaţi de-ai noştri, poate chiar colegi care sar singuri din baie.
Au sărit să atace, în loc să facă ceva să o ajute pe Ioana"
, și-a apărat colega Dan Capatos, aflat și el în studio.


Realizatorii emisiunii "Acces direct" au susținut că vor să o ajute pe fiica Andei Călugăreanu să își treacă peste situația dificilă în care se află. Simona Gheorghe şi Dan Capatos au prezentat o adeverinţă medicală care atestă faptul că Ioana Tufaru nu suferă de tulburări psihice.



Reportajul difuzat luni seară de Antena 1, în care se arăta cât de murdară este Opana Tufaru a fost criticat vehement în presă și de opinia publică.

Mihai Bendeac a reacționat pe Facebook și a postat un mesaj tăios la adresa fostei colege de trust. "Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Și ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simți? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai esti OM?... Cu drag, Mihai", a scris Bendeac pe Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2013