Roxana Sârbu, disperată după ce a pierdut procesul pentru custodia fetiței

Fosta componentă a trupei Trident a pierdut procesul în care făcuse cu recurs, prin care cerea ca fiica sa, Oana, în vârstă de cinci ani, să locuiască la ea. În ultimele opt luni, fata a stat la tatăl ei, omul de afaceri Marcel Sârbu.

Cântăreaţa a sperat că la ultima înfăţișare din proces, desfășurată pe 10 martie, magistrații îi vor acorda custodia copilului. Instanța a decis însă ca fetiţa să rămână în continuare în grija tatălui, iar Roxana să-i plătească pensie alimentară.

Dărâmată de vestea pe care a primit-o, Roxana nu a închis un ochi toată noaptea, iar la primele ore ale dimineţii a postat un mesaj ciudat pe contul ei de Facebook.

Cuvintele ei i-au neliniștit pe apropiaţii vedetei, relatează Click!.

"Vă rog, dacă-mi vedeţi îngeraşul vreodată spuneți-i că mami o iubeşte! Enorm!", a scris ea în dreptul unei fotografii cu Oana.

Verdicutul magistraţilor a dărâmat-o pe artistă, iar apropiaţii acesteia se tem ca ca ea să nu facă un gest necugetat, mai ales că fostul soț nu-i permite să-și vadă fiica. La 5 septembrie, când a fost ziua Oanei, Roxana a văzut-o în treacăt, întrucât Marcel nu i-a dat voie să ia parte la petrecerea fetiței, scrie ziarul citat.
 



"Custodia este în continuare comună. Le-au luat săptămâni întregi magistraţilor ca să ajungă la concluzia că recursul formulat de mine este nefondat şi nu am niciun motiv să-mi iau fetiţa acasă. Nu înţeleg decizia lor. Vor să mă vadă în pământ! Pot să-mi întreţin singură copilul, nu sunt o femeie care l-a lăsat şi a plecat. Oana a fost crescută de mine, eu o cunosc cel mai bine", a declarat Roxana pentru Click!.

"Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni cu mesajul meu.

Sunt oameni care îmi scriu pe Facebook că o văd pe Oana cu tatăl ei în diferite locuri, şi acelor oameni m-am adresat să-i transmită că o iubesc, atunci când o văd. Nu vreau ca Oana să creadă că am părăsit-o. Sunt un om cu capul pe umeri, nu aş face vreun gest necugetat. Voi deschide un alt proces, pentru că vreau să se stabilească un program de vizită", a mai spus Roxana Sârbu.  

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2014