Rihanna are cei mai sexy pantaloni

Cântăreața a postat pe Twitter o imagine provocatoare, prin care lansează o nouă tendință în modă: pantalonii scurți în stil tanga.

Cântăreața a postat pe contul personal de Twitter o imagine provocatoare, prin care lansează o nouă tendință în modă: pantalonii scurți în stil tanga.

Rihanna a îmbrăcat o pereche de tanga roz aprins peste care a tras o pereche de jeanși tăiați foarte-foarte scurt.

Ea a postat și un mesaj care pare să-i fie adresat fostului ei iubit, Chris Brown, de care s-a despărțit recent pentru a doua oară. "Nu ți-e dor de asta?", a întrebat Rihanna.

În urmă cu două săptămâni, cântăreţul şi compozitorul Chris Brown a confirmat cea de-a doua despăţire de Rihanna şi a petrecut cea de-a 24-a aniversare a sa fără cântăreaţă.

Rihanna şi Chris Brown s-au despărţit prima dată în 2009, după ce artistul a agresat-o fizic pe iubita lui. De atunci, rapperul a avut o scurtă relaţie cu modelul Karrueche Tran, iar Rihanna cu muzicianul Drake.

Chris Brown a spus că a doua despărțire este "definitivă", deoarece el este "prea tânăr" pentru a avea "o soţie" sau o relaţie asemănătoare căsătoriei şi că vrea să se concentreze mai mult asupra sa.

"Iată cum văd eu lucrurile ... O voi iubi mereu pe acea persoană (Rihanna -n.r.), dar oamenii diferă, au nevoi şi dorinţe diferite şi, până la urmă, şi ea este foarte tânără. Nu mă pot concentra pe o relaţie de tipul căsătoriei cu cineva atât de tânăr. Plus că şi eu sunt foarte tânăr. Trebuie să merg mai departe şi să fiu bărbatul şi artistul Chris Brown, fără a mă teme că trebuie să am mereu grijă de cineva", a spus Chris Brown.

În luna octombrie 2012, Rihanna a anunţat că îşi doreşte să se căsătorească cu Chris Brown şi chiar să aibă copii cu acesta.

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2013