Paula Seling, cea mai sexy concurentă de la Eurovision 2014

Cântăreaţa a fost votată cea mai frumoasă femeie care a urcat pe scena competiţiei de la Copenhaga.

Ea a primit aproape 30.000 de voturi pe site-ul wiwiblogs.com, adjudecandu-şi astfel titlul de Eurovision Next Top Model 2014, după ce le-a depăşit pe irlandeza Kasey Smith şi olandeza Ilse DeLange.

Paula Seling a mai cucerit acest titlu şi în 2010.

Reprezentanta Moldovei, Cristina Scarlat, s-a clasat pe locul 6, iar Conchita Wurst din Austria, marea câştigătoare a concursului muzical, s-a clasat pe ultimul loc, cu 993 de voturi.

Concursul online a început pe 24 martie şi s-a încheiat pe 21 mai, la peste o săptămână după desfăşurarea marii finale a Eurovision, care a avut loc la Copenhaga, în Danemarca.

În sondajele realizate la precedentele ediţii ale Eurovision, reprezentantele României au fost desemnate "Next Top Model" al competiţiei.

Astfel, Elena Ionescu (Mandinga) a primit acest titlu la Eurovision 2012, Paula Seling - în 2010 şi Elena Gheorghe - în 2009.

Pe de altă parte, Cezar Ouatu, reprezentantul României în finala Eurovision Song Contest 2013, s-a situat pe locul al doilea în competiţia "Next Top Male Model" de la ediţia din 2013 a Eurovision.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2014