Miss Universe 2019: Zozibini Tunzi, cea mai frumoasă femeie din Univers

Zozibini Tunzi, reprezentanta Africii de Sud, a fost aleasă Miss Universe 2019 la cea de-a 68-a ediţie a concursului de frumusețe, desfăşurat la Atlanta, în SUA.

Zozibini Tunzi, în vârstă de 26 de ani, s-a impus în faţa concurentei din Puerto Rico şi a celei din Mexic, într-un concurs al cărui juriu a fost format din şapte femei, relatează CNN.

Miss Africa de Sud a fost aplaudată după ultimul ei discurs, o noutate a competiției, în care ea a declarat că va face orice pentru a încuraja tinerele fete să capete încredere în ele.

"Am crescut într-o lume în care o femeie ca mine, cu tipul meu de piele şi tipul meu de păr, nu a fost niciodată considerată frumoasă", a spus ea.

"Cred că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe astăzi", a adăugat câștigătoarea.


Zozibini Tunzi s-a impus în competiția la care au participat peste 90 de alte candidate. Ea a câştigat cel de-al 68-lea titlu Miss Universe, după Catriona Gray, Miss Filipine, care a obţinut titlul anul trecut.

Celelalte două finaliste au fost Sofía Aragón, Miss Mexic, şi Madison Anderson, Miss Puerto Rico.

Una dintre favoritele la titlu, Miss Filipine, nu s-a calificat în finală.

Miss Myanmar, Swe Zin Htet, a fost, de asemenea, eliminată înainte de ultimul act al competiției. Ea s-a remarcat săptămâna trecută după ce a anunţat că este lesbiană, devenind prima candidată care şi-a recunoscut în mod deschis orientarea sexuală.

Marele premiu al ediției din acest an a concursului Miss Universe a avut o valoarea de aproximativ 250.000 de dolari.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.