Megan Fox și-a asmuțit soțul asupra unui fotograf

Actorul Brian Austin Green e cercetat de polițiști după ce a bătut un fotoreporter.

Actorul Brian Austin Green are probleme cu Justiția după ce a bătut un fotoreporter.

Fotoreporterul Delbert Shaw a depus o plângere la Poliție și s-a adresat instanței de la tribunalul din Los Angeles. El îl acuză pe actorul cunoscut pentru rolul din serialul Beverly Hills că l-a bătut cu bestialitate.

Incidentul s-a petrecut în decembrie, pe plaja complexului Four Seasons, din Hualalai, Hawaii, unde el a început să pozeze cuplul celebru, când Brian și Megan au început să-l amenințe.

Delbert Shaw susține că situația a degenrat în momentul în care Megan Fox l-a instigat pe soțul ei, întrebându-l: "Ai de gând să-l lași să plece cu ăla (aparatul foto, n.r.)?". Brian Austin Green s-a simțit obligat să apere onoare soției și l-a luat la pumni pe Shaw, provocându-i mai multe răni, relatează site-ul tmz.com. Victima a depus la dosar mai multe imagini, surprinse probabil de un turist sau de un prieten, relatează TMZ.

Fotograful susține că Brian i-a luat iPhone-ul și i l-a aruncat în ocean, iar Megan Fox și-a instigat soțul pe tot parcursul incidentului.

Reprezentanții lui Megan Fox și Brian Green nu au dorit să comenteze informațiile obținute de tabloidul online.

Foto: TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2012