Lindsay Lohan, arestată pentru agresiune

Vedeta a fost reținută de polițiști miercuri noapte, fiind acuzată că a lovit o femeie într-un club de noapte din New York.

 

Lindsay se afla în Club Avenue și a intrat într-o dispută cu patroana localului. Cearta s-a transformat repede într-o bătaie.

Polițiștii au sosit imediat la fața locului și au arestat-o pe Lindsay pentru agresiune, informează  TMZ.

Potrivit unor surse citate de tabloidul online american, vedeta a avut un schimb de cuvinte dure cu proprietara clubului, în timp ce acestea stăteau pe locuri învecinate. Lindsay i-a spus ceva de genul "dă-te mai încolo", iar după un timp, vedeta a lovit-o pe femeie.


Lindsay Lohan a fost dusă la secția de poliție, unde a fost reținută timp de mai multe ore.

Vedeta este pe cale să fie pusă sub acuzare pentru fals în declarație, întrucât ea i-ar fi mințit pe polițiști în iunie, după un accident auto pe care l-a provocat pe o autostradă, notează TMZ.

Ea le-a spus agenților că nu se afla la volan, ci conducea o prietenă. Polițiștii au aflat însă că vedeta conducea autoturismul Porsche implicat în accident.

Lindsay Lohan a devenit mai cunoscută pentru scandalurile în care e implicată decât pentru activitatea sa de actriță. În vârstă de 26 de ani, a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera sa atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls", notează Mediafax.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi de droguri, a încheiat recent filmările pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton.
Această peliculă marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane, după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani, care au obligat-o să petreacă multe luni în închisoare şi în centre de reabilitare.

Foto: AFP / Mediafax / TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Noiembrie 2012