Dosar Eva. 7 bărbați ajunși în impas din cauza femeilor. Vezi prin ce trec!

7 Octombrie 2012

Sunt celebri, au o situație financiară bună, dar asta nu le-a adus decât bătăi de cap din cauza femeilor, actualele partenere de viață sau foste soții ori iubite. Unii dintre ei tratează problemele cu indiferență, alții încearcă să riposteze. Veți fi de acord, însă, că toți au ceva în comun: într-o anumită măsură, situațiile neplăcute prin care trec li se datorează și lor.

 

Ilie Năstase, înjurat și umilit de Briggite Sfăt

La sfârșitul lunii trecute, Gazeta Sporturilor a publicat un articol în care mai mulți oameni care vin zilnic la baza sportivă Voința au povestit că Ilie Năstase este înjurat și chiar agresat de logodnica sa.

"Tot ce se întâmplă aici, în bază, reprezintă deciziile Brigittei Sfăt. Năstase nu are nici un cuvânt de spus în faţa ei!", a declarat pentru Gazeta Sporturilor Vlad Mocanu, antrenorul uneia din cele două grupe de copii ale secţiei de fotbal. Spusele sale sunt completate de părintele unui sportiv: "Vin la toate antrenamentele fiului meu şi, fără să vreau, o văd şi o aud pe această Brigitte Sfăt. O aud pentru că atunci când vorbeşte, ea de fapt urlă. Îmi este dificil să redau cuvintele pe care i le adresează lui Ilie. Vorbeşte cu el mai rău ca la uşa cortului. Îl înjură, pur şi simplu, şi îl mai face şi cârpă", a mărturisit Viorel Popescu.

Aceleaşi lucruri le-a spus şi un alt tătic, Florentin Nedelcu. "Nu-mi vine să cred că e real când o văd pe Brigitte Sfăt cum urlă la Ilie Năstase! La Ilie Năstase!!! Şi cât de urât îi vorbeşte! Nici un om nu trebuie să accepte o asemenea situaţie", a povestit Nedelcu.
Despre comportamentul lui Brigitte Sfăt a vorbit şi Florin Pelmuş, preşedintele Şcolii de Fotbal Florin Halagian, unitate care nu a putut fi evacuată de Ilie Năstase din bază datorită contractului de asociere semnat cu clubul Voinţa şi care expiră abia în 2018: "Este o scandalagioaică penală. Din cauză că nu plecăm din bază, Sfăt a ordonat să ne taie utilităţile, apa şi curentul. Ultima dată când am vorbit mi-a spus să încerc să o abordez altfel! Nu ştiu ce a vrut să spună! Să o abordez intim?!", a adăugat el. "Cu Ilie sigur am găsi o cale de mijloc. Cu ea, imposibil! Dar situaţia e depăşită, deoarece Năstase nu are nici un cuvînt de spus aici. Şi îl mai şi umileşte de faţă cu toată lumea. Eu am auzit-o cum l-a înjurat. «Du-te-n mă-ta şi în morţii mă-tii, prostule!» Aşa i-a spus", a afirmat Florin Pelmuş.

Ilie Năstase a dezmințit însă informațiile potrivit cărora ar avea o viaţă de coşmar alături de iubita lui. El susţine că are nişte neînţelegeri cu anumite persoane de la clubul Voinţa şi că din acest motiv e atacat. "Persoanele care fac aceste declaraţii vor să mă denigreze. Uitaţi-vă la Becali, ce i-a făcut finului meu Dragoş Săvulescu. L-a făcut homosexual şi acum Dragoş trebuie să demonstreze că nu e. Dovada trebuie să o aducă cel care aruncă cu noroi. Aşa este şi în cazul meu. Astea nu sunt dovezi. Nu e adevărat. Credeţi că eu mă duc la clubul "Voinţa" să mă bat cu Brigitte pe acolo? Ea a fost ameninţată. Este foarte dezamăgită. Eu accept, pentru că sunt bărbat, dar ea nu. Eu îmi văd de treaba mea", a spus Ilie Năstase pentru emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D.

Victor Socaciu, dat în judecată de Marina Almășan

După ce a divorțat și s-a cuplat cu milionarul bănățean Georgică Cornu, fosta soție vrea mai mulți bani de la fostul ei soț.

Nemulţumită de faptul că tribunalul i-a impus lui Socaciu să plătească o pensie alimentară în valoare de 500 de lei pentru băiatul pe care îl au împreună, Marina Almăşan a deschis în instanţă o acţiune prin care pretinde mai mulți bani. Ea solicită un sfert din veniturile lunare ale politicianului.
Potrivit cotidianului Evenimentul zilei, din suma de 6.491 de lei pe care Socaciu a trecut-o în declaraţia de avere, Almăşan cere 1.622 lei pensie alimentară pentru fiul său.
Cererea în instanţă a fost depusă după ce Almăşan s-a despărţit de Georgică Cornu, cu care a avut o relaţie de scurtă durată.

Vedeta de televiziune şi Victor Socaciu au divorţat după o relaţie de 13 ani, la sfârşitul lunii martie, pe cale amiabilă, băieţelul pe care cei doi îl au împreună, Victor, rămânând să locuiască alături de mama lui.
După divorţ, Marina Almăşan a declarat pentru Mediafax că singurul vinovat pentru eşecul căsniciei lor este, încă de acum 10 ani, Victor Socaciu.

Laurențiu Reghecampf, atacat de fosta nevastă

La cinci ani de la divorţ, Mariana Pfeiffer îl acuză pe Laurenţiu Reghecampf că nu a plătit pensia alimentară a copilului. Ea susțiine că Anamaria Prodan i-a furat bărbatul, iar Luca este băiatul ei.

"Nu m-am gândit vreodată că ne vom despărţi. Situaţia mea după divorţ nu a fost tocmai bună şi de aceea am decis să vorbesc", a spus Mariana la Cancan TV. Ea e deranjată de faptul că Anamaria spune că se iubeşte cu antrenorul Stelei de aproximativ 14 ani. În replică, antrenorul Stelei a ameninţat-o pe fosta soţie că-i va lua copilul dacă nu poate să aibă grijă de el. "Mi se pare o chestie absurdă, îmi jigneşte familia. Această femeie este măritată de doi ani de zile, are o familie, am crezut că este fericită, nu înţeleg ce doreşte. Dacă nu poate avea grijă de fiul nostru o să îl iau eu. Dacă are vreo problemă cu pensia alimentară, trebuie să se adreseze unui avocat, nu să vină în emisiuni TV", a declarat Reghecampf.

Mariana nu s-a potolit, însă. Joi seară, ea l-a acuzat, la Acasă TV, că bătut-o când erau căsătoriți. Mai mult, femeia în vârstă de 50 de ani a povestit că fiul lor, Luca (11 ani), a asistat la o astfel de scenă, chiar el fiind cel care a scăpat-o din mâinile lui Reghe. "Luca l-a găsit pe Laurenţiu în baie cu mine în timp ce mă bătea. Atunci fiul meu a luat papucul şi a început să ţipe: «Tati, opreşte-te!». A venit poliţia şi am fost la medic, am raportul medico-legal", a spus fosta soţie a lui Reghecampf.
La scenă ar fi asistat şi un prieten al fostului fotbalist, Mihai Florea, care a intervenit în direct, dar acesta nu a susţinut povestea ei.

"Este un om extrem de nefericit. Nu are o viaţă, nu reuşeşte să emane bunătate şi vede că eu, soţul meu şi copiii noştri ne iubim înfiorător de tare. Te uiţi la ea şi vezi o femeie de 50 de ani care nu mai are nimic şi care îşi răneşte copilul. Te uiţi la ea şi vezi disperare, nefericire", a spus Anamaria Prodan la "Happy Hour".
Totodată, actuala soţie a lui Reghecampf a dezvăluit că după ce antrenorul Stelei i-a comunicat că vrea să pună capăt mariajului, Mariana a ameninţat chiar că îşi va omorî fiul: "Noi am trăit nişte traume cu această doamnă. Am trăit de-astea cu «mă omor», «ucid copilul»... Am trăit un adevărat circ".

Laurenţiu și Mariana s-au cunoscut pe vremea când el avea doar 19 ani, iar ea 29. Cei doi au fost căsătoriți timp de 13 ani, între 1994 şi 2007, şi au avut doi copii, Ana-Lisa, decedată la vârsta de un an şi patru luni din cauza unei malformaţii la inimă, şi Luca (11 ani). Ei au divorţat în mai 2008, iar după o lună Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan la Las Vegas.
Mariana Pfeiffer acuză acum mariajul celor doi: "S-au căsătorit la mai puţin de o lună de la divorţ, încă puteam face recurs. Nu ştiu dacă era vorba despre bigamie".

Marius Ancuța a iertat-o pe Raluca Moianu după un episod de infidelitate

Nimeni nu se aştepta ca tocmai prezentatoarea emisiunii "Iartă-mă" să calce strâmb. La sfârșitul lunii septembrie, revista Ciao! a publicat câteva fotografii în care vedeta era surprinsă în compania unui cameraman cu care se săruta pătimaş într-o pădure.

Vedeta în vârstă de 44 de ani a riscat un mariaj fericit de 14 ani, de pe urma căreia are un copil, pentru o aventură cu cameraman mai mic cu 10 ani decât ea. Nimeni nu se aștepta însă ca soțul Ralucăi, comentatorul sportiv Marius Ancuța, de profesie medic stomatolog, să nu fie șocat de acele imagini. "Nu e ceva nou pentru mine. Pentru public, da! Am discutat cu Raluca despre aceste fotografii, ne-am certat acasă. Nu exclud varianta divorţului, mă voi mai gândi", a declarat Marius pentru Libertatea. Se pare că, cei doi au o relaţie nonconformmistă şi nu este exclusă varianta unei răzbunări a Ralucăi pentru infidelităţile soţului, sau dorinţa ei de egalitate. "Poţi să mai greşeşti în 14 ani de căsnicie. De ce nu mă urmăresc şi pe mine ziariştii, căci ar avea ce scrie, nu glumă!", a declarat el.

Marius a iertat-o pe Raluca Moianu de dragul familiei şi al stabilităţii mariajului lor. Prieteni apropiaţi ai cuplului au declarat că soţul Ralucăi i-a liniştit, spunându-le că totul este în regulă între ei acum. "Între noi, situaţia este rezolvată! Am trecut peste asta, momentan am o familie", a declarat Ancuța, citat de cancan.ro.

Victor Pițurcă, obligat de Vica să facă testul ADN

Antrenorul naționalei de fotbal nu are pe cap doar pregătirea campaniei de calificare la Mondialul din Brazilia, ci și procesul de paternitate intentat de Victoria Blochina. Se pare însă că Pițurcă a ales să joace tiki-taka pentru a-și ține adversarul la distanță.

Victoria Blochina (36 de ani), fostă balerină la barul Melody din Bucureşti, s-a făcut cunoscută după ce l-a acţionat în judecată pe selecționerul naționalei de fotbal a României, în vârstă de 55 de ani. Lituanianca susține că Pițurcă e tatăl copilului ei, Edan, în vârstă de patru ani și jumătate.
Procesul a trecut de două termene, iar Pițurcă a fost obligat de instanţa Judecătoriei Buftea să efectueze testul ADN pentru a afla dacă este sau nu tatăl lui Edan, fiul fostei sale amante. "Vreau ca el să-şi recunoască băiatul. Asta m-a determinat să fac acest pas. Sper din toată inima ca la finalul acestui proces de paternitate să-mi găsesc dreptatea. Pentru că, veţi vedea, chiar am dreptate. Îl cunosc încă de pe vremea când activam ca balerină la barul Melody, din Bucureşti. Am venit în România pe baza unui contract legal. Apăream, alături de mai multe fete, în diferite programe artistice. Aşa l-am cunoscut pe Victor Piţurcă, om cu care am fost împreună 15-16 ani. O relaţie lungă, din care a rezultat Edan, băieţelul nostru de patru ani. Oricum, am martori care pot susţine că am fost cu acest bărbat în toată această perioadă", a declarat Vica.

În iunie, antrenorul nu s-a prezentat la tribunal, iar instanţa a acordat un nou termen pentru luna septembrie. "Victor Piţurcă a rămas în nota din ultimele luni şi nu a dat nici măcar un telefon să întrebe ce face copilul. Sper ca această poveste să se termine cât mai repede şi să nu se mai tergiverseze procesul, pentru că la final se va întâmpla tot ceea ce trebuie", a declarat lituanianca la ieşirea din sala de judecată.

Instanța l-a obligat pe Pițurcă să facă testul ADN, dar antrenorul nu s-a prezentat la IML în data stabilită, 27 septembrie. Ca urmare a neprezentării sale, judecătorii pot decide o reprogramare a testului de paternitate sau îl pot amenda.

Remus Truică a fost condamnat la închisoare în Franța

În septembrie, magistraţii francezi l-au condamnat pe omul de afaceri la  cinci luni de închisoare cu suspendare pentru abandon de familie. Informaţia a fost făcută publică chiar de soţia lui, Irina, cu care se află în proces de divorţ.

Soţia fostului şef de cabinet al lui Adrian Năstase spune că s-a ajuns aici pentru că soţul ei nu a fi plătit niciun leu pensie alimentară. "Nu am văzut încă sentinţa, dar ştiu că a primit o pedeapsă de cinci luni cu suspendare. Asta pe lângă o amendă de aproximativ 3.000 de euro. Existau şi nişte circumstanţe agravante, dacă pot spune aşa, pentru că el nu a respectat nimic din ordonanţe. El nu a plătit copiilor nici un leu din pensia alimentară", a declarat Irina Truică în timp ce aştepta să ajungă în faţa instanţei de la Buftea, unde a cerul obligarea lui Truică de a preda pașapoartele fetițelor.

Decizia nu este însă definitivă. Lupta între soţii Truică se duce pe două fronturi - în România şi în Franţa, iar procesele par trase la indigo. Una dintre cauze priveşte abandonul familiei. Diferența e că în România cazul nu s-a judecat, în timp ce în Franţa s-a luat deja o decizie.

Soţii Truică mai au pe rol patru dosare numai în instanţele din România. Până acum, în zece luni de zile, fetele ar fi trebuit să primească de la tatăl lor aproximativ 30.000 de euro.
Nici Remus Truică şi nici avocaţii săi nu au dorit să facă declaraţii.

Foto: Mediafax

Irinel Columbeanu, împins de Moni spre faliment

Monica Gabor a fost cea mai scumpă extravaganță pe care și-a permis-o omul de afaceri. Din clipa în care cei doi s-au căsătorit, averea lui a început să se topească, iar din cele 120 de milioane de euro cu care figura în topul miliardarilor în 2008, azi au rămas doar datoriile și pericolul executării silite.

Spre deosebire de Amalia Năstase, care a administrat cu pricepere averea lui ilie Năstase, Monica Columbeanu s-a descurcat doar cu cheltuirea banilor, astfel că după divorțul costisitor și lupta pentru custodia fetiței, Irinel a ajuns într-o situație difilă. "Monica este cea mai grea ratare", avea să spună el după ce relaţia lor încheiat.

Astăzi, Moni se distrează pe banii lui Mister Pink, iar Irinel e încolțit de creditori. Presa a scris în ultimele săptămâni că el riscă să-şi piardă proprietăţile imobiliare pentru că nu a achitat un credit bancar în valoare de 7 milioane de euro acordat de Marfin Bank. Miliardarul ar fi investit banii în afaceri imobiliare fără succes şi în fabrica de ciment pe care o deţine în Târgu Cărbuneşti. "A fost o idee proastă să pun numele meu cimentului. Dacă-i dădeam un nume german, probabil prindea mai bine. Românii au fost reticenţi", a recunoscut Irinel după acest eşec.

Potrivit ziarului Click! judecătorii şi-au dat acordul pentru ca executorii să pună sub sechestru casa din Izvorani, iar Columbeanu riscă să rămână şi fără cele trei etaje de birouri pe care le are într-un bloc din Piaţa Victoriei şi cu care ar fi girat la bancă.

Columbeanu a declarat însă pentu cancan.ro că informaţiile despre un posibil faliment sunt destul de exagerate şi că problemele de ordin financiar nu sunt atât de mari precum se vehiculează. "Eu trec cu capul sus. Sunt nişte probleme pe care toţi le avem în perioada această de criză", a declarat el pentru cancan.ro.