Dezvăluiri la Oprah: Meghan Markle nu-și dorea să mai trăiască. Ducesa și Prințul Harry s-au căsătorit în secret și vor avea o fetiță

Prinţul Harry şi Meghan Markle au vorbit, în interviul oferit pentru "The Oprah Winfrey Show", difuzat duminică seară, despre familia regală. Ei au dezvăluit că s-au simţit izolaţi, că au rămas fără bani şi că s-au căsătorit în secret, cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume.

În interviul exploziv cu Oprah, așteptat în întreaga lume, Meghan Markle a mărturisit că s-a gândit la sinucidere, iar Harry a spus că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că "vindecarea" acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui. Cuplul a anunțat că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Probleme cu culoarea pielii lui Archie


Oprah Winfrey şi Meghan Markle au vorbit despre cum a decis familia regală ca Archie, primul lor copil, să nu fie prinţ. Meghan a spus că au existat discuţii în familie, după cum i-a spus Harry, "despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea lui când se va naşte".



Ducesa nu a dorit să dezvăluie cine a spus acest lucru, adăugând că i-ar afecta foarte mult. Prinţul Harry a adăugat că nu va împărtăşi vreodată acea conversaţie.
"La acel moment, a fost ciudat, am fost puţin şocat", a mărturisit el.

Harry a mai spus că s-a simţit jignit că nimeni din familia lui nu a condamnat relatările rasiste despre ei din presă, relatează Daily Mail.

"Nu voiam să mai trăiesc"


"Nu voiam să mai trăiesc", a spus Meghan. Ea a spus că s-a simţit singură după ce au fost impuse limite asupra a ceea ce poate face şi că nu a ieşit luni întregi din casă. Harry a declarat că nu a ştiut ce să facă şi că nici lui nu i-a fost uşor. "Nu aveam la cine să apelez", a adăugat el.

Prinţul Harry a spus că a avut o relaţie "chiar bună" cu bunica lui, regina Elizabeth II, însă relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat: "Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea...
iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie."


Despre prinţul William, fratele său, a spus că se aflau "pe drumuri diferite".

Familia le-a tăiat sprijinul financiar


Prinţul a mai spus că familia regală i-a sistat "efectiv" sprijinul financiar, iar din această cauză cuplul a încheiat contracte cu Netflix şi Spotify pentru a-şi putea achita cheltuielile de securitate. Harry a mai spus că are banii pe care i-a lăsat mama lui, prinţesa Diana.

Meghan Markle a spus că înainte de a-l cunoaște pe Harry nu s-a interesatn niciodată de familia regală britanică şi că nu l-a căutat online vreodată pe actualul ei soț. Ea a adăugat că nu se aștepta ca toată familia să respecte aceeași curtoazie faţă de Regina Elisabeta a II-a, fiind convinsă că totul era doar o aparență.



Oprah a întrebat-o pe Meghan și despre relaţia cu cumnata sa, Kate, soţia prinţului William.
Ea a reamintit episodul relatat în presă, când s-a scris că ducesa de Sussex a făcut-o pe Kate să plângă când au avut o dispută despre vestimentaţia copiilor paji de la nunta ei cu Harry. Meghan a spus că, de fapt, situația a fost exact inversă şi că ducesa de Cambridge a cumpărat flori ca să-și ceară iertare.

S-au căsătorit cu trei zile înaintea de nunta regală


Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă, după toate astea, are finalul fericit cu prinţul Harry. "Mai minunat decât orice basm pe care le-aţi citit", a răspuns ducesa.

Meghan a dezvăluit că ea şi prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume, în 2018.

Harry și Meghan au mai dezvăluit că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Citește și: Prințul Harry, criticat pentru imaginea cu Meghan Markle prin care a anunțat că așteaptă al doilea copil. „Să-i ia cineva niște pantofi“

Acesta a fost primul interviu pe care ducii de Sussex l-au acordat după ce, anul trecut, au decis să renunţe la îndatoririle în familia regală.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.