Cum arăta Angelina Jolie la 14 ani - FOTO

Angelina Jolie, una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu a fost întotdeauna atât de atrăgătoare precum este în prezent.
Una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrița nu a fost mereu la fel de atrăgătoare ca în prezent.

Actriţa în vârstă de 37 de ani, care în adolescenţă era cunoscută ca Angie Voight (este fiica actorului Jon Voight, n.r.), arăta pe vremea aceea diferit faţă de imaginea pe care o are de când este vedeta la Hollywood, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Angelina a devenit model în adolescenţă, în timp ce studia actoria. La vârsta de 14 ani s-a mutat alături de mama sa, Marchelina Bertrand şi de iubitul acesteia, şi a renunţat la cursurile de actorie, pe care ulterior le-a reluat, absolvind Liceul din Beverly Hills.

Într-o fotografie realizată la absolvirea clasei a VIII-a, pe când avea 14 ani, Angelina a fost surprinsă purtând o rochie albă şi un buchet de flori în mână. Vedeta are părul lung prins la spate, iar trăsăturile care au făcut-o faimoasă sunt deja evidente, notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iunie 2012