Cristina Şucu se mărită sâmbătă

Mezina Cameliei Şucu a spus "Da" la Starea civilă şi se pregăteşte acum pentru cununia religioasă.

Mezina Cameliei Şucu a spus "Da" în faţa ofiţerului Stării civile şi se pregăteşte acum pentru cununia religioasă.

Camelia Şucu a mărturisit că are emoţii. "Normal că am avut emoţii, încă mai am. Nu cred că mai este de actualitate nici 'Ia-ţi, mireasă, ziua bună!', nici baticul! Cred că e cu jarteaua acum. O să vedem ce surprize îi pregătesc prietenii. Acum a fost cununia, iar apoi urmează nunta. Va fi săptămâna aceasta, la sfârşit", a spus Camelia Şucu la emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D.

"Nu a fost nicio neînţelegere legată de data nunţii. Întotdeauna când copiii sunt copiii unor persoane publice, se fac de multe ori pure speculaţii şi chiar n-ar trebui făcute mai ales în momente în care aceştia ar trebui să se bucure", a mai spus mama Cristinei Şucu despre faptul că fiica ei şi ginerele şi-au amânat nunta.

Data nunţii nu a fost aleasă întâmplător. "15 septembrie a fost o zi pe care copiii mei au dorit-o pentru că părinţii mei sunt căsătoriţi pe 15 septembrie. Nu ştiu ce reprezintă 'dar', toţi facem cadouri tinerei familii. Dacă se numeşte 'dar', probabil va fi o nuntă cu dar", a explicat Camelia Şucu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2012