CRBL o ia peste picior pe câștigătoarea Eurovision

Cântărețul a postat pe internet o glumă la adresa Conchitei, travestitul cu barbă care a cucerit trofeul la Copenhaga.

"Câștigătoarea Eurovision 2014 merge la baie la femei sau la bărbați?", a scris CRBL pe Facebook.

Ediţia din 2015 a concursului Eurovision se va desfăşura în Austria, după ce Conchita Wurst a câştigat competiţia din acest an, cu piesa "Rise like a Phoenix", care a obţinut un total de 290 de puncte. Pe locurile 2 și 3 s-au clasat Olanda (238 de puncte) şi Suedia (218 puncte).

Și Cosmin Nedelcu (Micutzu), cum este cunoscut actorul, a lansat pe pagina sa de Facebook o glumă despre Conchita Wurst.

"A câștigat Iisus Eurovisionul", a scris prezentatorul matinalului "Neam Trezit", de la Prima TV.

El a continuat gluma și a explicat cum ar fi putut câștiga România la Copenhaga. "Dacă Paula făcea asta, câștigam", a scris Micutzu, postând apoi o imagine sugestivă.

România a strâns 72 de puncte la ediția Eurovision din Copenhaga. Paula Seling și Ovi au primit cele mai multe puncte din Republica Moldova (12), singura țară care a acordat punctaj maxim reprezentanților noștri.



37 de ţări au participat la ediţia din acest an a Eurovision. Dintre acestea, în finala de sâmbătă au participat 26 de ţări. Eurovision 2014 s-a desfăşurat în Copenhaga, după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa "Only Teardrops".

Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România în 2010, când, în finala care a avut loc la Oslo, au ocupat poziţia a treia.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Mai 2014