Cove se însoară pentru a doua oară

Gabriel Coveşeanu se va căsători pentru a doua oară pe 26 octombrie. El a povestit cum a cunoscut-o pe iubita lui, Florentina.
 
"Ne-am cunoscut în urmă cu șase ani, la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una, alta. Am luat-o așa cu pasi timizi și totul a decurs de la sine", a mărturisit fostul asistent al Andreei Marin în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D. 
 
 

"Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt. De abia așteptăm să ne unim destinele. Vrem o familie, dar vrem și copii", a spus Cove.
 
 

El a povestit cum a cerut-o de soție pe Florentina: "Am cerut-o de soție exact în locul în care ne-am cunoscut acum șase ani, se întâmpla la o petrecere la Palatul Mogoșoaia. Am cerut-o de nevastă în același loc. Seara, pe malul apei; nu se aștepta, veneam de la o întâlnire cu niște prieteni, brusc am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea. Am cucerit-o cu farmecul meu irezistibil!".
 
 

Gabriel Coveșeanu a dezvăluit că luna de miere o vor petrece în ianuarie într-un loc rupt din Rai, unde e cald când la noi este iarnă - Bali.
 
 
Foto: Mediafax / wowbiz.ro 


 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2013