Christian Sabbagh divorțează

Prezentatorul știrilor de la Kanal D și soția sa, Louise, au decis să se despartă, după o căsnicie de zece ani.

Cei doi au o fetiță, Yasmine, în vârstă de cinci ani, dar au decis să o ia pe drumuri separate, chiar dacă lucrurile păreau că merg perfect între ei, anunță site-ul wowbiz.ro.

"Am hotărât împreună cu soția mea, ca după 10 ani de căsnicie, să mergem pe drumuri separate, cu dorința însă de a păstra o relație de prietenie. Având în vedere că fructul iubirii noastre este reprezentat de micuța Yasmine în vârstă de 5 ani, ne dorim să o protejăm cât se poate de mult în această perioadă dificilă.

Îmi doresc să-mi canalizez toată energia, forţa şi credinţa în Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul să depăşească aceste momente de răscruce cât mai bine cu putinţă", a declarat prezentatorul TV.

"În calitate de tată și de soț, vă rog să ne respectați intimitatea și decizia de a păstra discreția totală în ceea ce privește acest subiect. Vă rog să nu difuzați știri cu privire la acest subiect sensibil și, de asemenea, să respectați decizia mea de a nu face declaraţii ulterioare cu privire la cele întâmplate.
Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc tuturor celor care mă sprijină în aceste zile cruciale pentru familia mea"
, a adăugat el.

Acum câteva luni, prezentatorul îi transmitea soției un mesaj pe Facebook, de ziua ei, înainte ca el să plece în Libia, pentru a salva câțiva români care munceau în condiții de sclavie, notează Yahoo OMG!: "La Mulți Ani, draga mea soţie! E pentru prima oară când plec într-o expediţie cu sufletul răvăşit.
Nu pentru că-mi este teamă de ce s-ar putea întâmpla. Motivul pentru care sunt cuprins de o stare aparte, de melancolie nuanţată cu o doză însemnată de părere de rău, ţine de faptul că astăzi e ziua de naştere a celei care-mi stă alături de peste 9 ani, într-o căsnicie care nu mereu a fost fără cusur."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Ianuarie 2014