Ce cadouri își face Justin Bieber de ziua lui

Cântărețul e pus pe fapte mari pentru aniversarea sa de 18 ani: un salt cu parașuta, o masă festivă copioasă și o petrecere pe cinste seara. Dar asta nu e tot.
Cântărețul e pus pe fapte mari pentru aniversarea sa de 18 ani: un salt cu parașuta, o masă festivă copioasă și o petrecere pe cinste seara. Dar asta nu e tot. El vrea să-și cumpere două case foarte scumpe.

Potrivit site-ului tmz.com, Bieber a declanșat o "vânătoare" pe piața imobiliară în Los Angeles. Surse din anturajul cântărețului au dezvăluit pentru tablodiul online american că acesta a reținut trei oferte importante.
Două dintre proprietățile de lux se află în Calabasas, o localitate din California în care mai dețin proprietăți familiile Kardashian, Jackson și Britney Spears.

Una dintre proprietățile dorite de Justin Bieber are un preț de 6 milioane de dolari, iar cealaltă a fost scoasă la vânzare pentru 8 milioane de dolari.

A treia casă de care este interesat Bieber se află în zona Hollywwod-ului și actualmente este închiriată de actorul Ashton Kutcher.
Conform TMZ, proprietatea valorează 10 milioane de dolari.

Sursele citate au declarat că Justin vrea să cumpere o casă pentru el și una pentru mama lui, iar el ar fi dispus să le cumpere pe cele două mai ieftine, din Calabasas, pentru 14 milioane de dolari.