Casnica de la MasterChef: "Am cei mai mulți fani!"

În fiecare emisiune MasterChef, Andreea Moldovan iese în evidentă: se ceartă cu ceilalţi concurenţi sau plânge. Cu această atitudine, soţia lui DJ Optick a stârnit polemici atât în cadrul show-ului, cât şi printre fanii emisiunii.
În fiecare emisiune MasterChef, Andreea Moldovan iese în evidență: fie se ceartă cu ceilalţi concurenţi, fie plânge. Cu această atitudine, soţia lui DJ Optick a stârnit polemici atât în cadrul show-ului, cât şi printre fanii emisiunii.

Chair dacă nu este apreciată de toată lumea casnica Andreea Moldovan se bucură pentru că este în centrul atentiei.

"Părerile sunt împărţite, am cei mai mulţi fani pe Facebook dintre toţi concurenţii «MasterChef» şi primesc extrem de multe mesaje de susţinere.
Americanii au o vorbă - «cei care te urăsc îţi vor promova eşecul, dar îţi vor şopti succesul». Cei de acasă au luat totul foarte personal şi au uitat că este, până la urmă, vorba de un show tv. M-am înscris la acest show culinar cu dorinţa de a-mi demonstra că pot să gătesc în afara zonei mele de confort şi să-mi testez limitele. Nu mă aşteptam la atât de multă atenţie din partea presei şi nici nu îmi doream.
Dacă voiam asta, nu aşteptam să vină «MasterChef» în România"
, a declarat Andreea Moldovan pentru cotidianul Evenimentul zilei.

Participarea la acest concurs i-a adus Andreei numeroase oferte de joburi: "Ofertele au apărut, chiar mai repede decât mă aşteptam, şi asta m-a bucurat enorm. În domeniu îmi doresc să muncesc de foarte mult timp, însă am ales să mă ocup de creşterea şi educarea fetiţei mele până acum, fără să apelez la bone".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2012