Bodo a suferit un infarct: Cum se simte acum solistul de la Proconsul

Analizele au confirmat că Bodo a suferit un atac de cord. Colegul de trupă Dragoş Dincă a vorbit despre starea lui sănătate.

"M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările.

Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum", a declarat Bodo.

Artistul a spus că nu și-a dat seama că este vorba despre un infarct, primul simptom fiind senzația unui reflux gastric. "Am crezut ca e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital", a explicat el.

Dincă a confirmat că Bogdan Marin a avut o formă uşoară de infarct, însă artistul nu şi-a dat seama.

Acesta a făcut mai multe analize şi este bine acum, aşteaptând să-şi reia concertele cât mai curând.

"Bodo nu s-a simţit prea bine, crezând că e de la gastrită şi s-a dus ieri la spital pentru a face mai multe analize, abia apoi a descoperit că de fapt, a avut un infarct pe care l-a dus pe picioare. A urmat apoi o procedură medicala numită coronarografie, iar astăzi dimineaţă, Bodo a plecat acasă fiindcă se simte foarte bine"
, a declarat Dragoş Dincă pentru Mediafax.

Dragoş spune că Bodo este nevoit acum să renunțe la fumat.
Din fericire, într-un interval de două-trei săptămâni acesta îşi va relua activitatea de artist şi vor susţine mai multe concerte.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.