Bobby Brown, arestat pentru conducere în stare de ebrietate

Cântăreţul american a fost arestat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, miercuri, la Los Angeles.

Artistul american, care a făcut un tratament de dezintoxicare în luna august, a fost arestat după ce a fost tras pe dreapta de poliţia californiană, pe o stradă din Studio City, o suburbie a oraşului Los Angeles, relatează CNN. Aceasta este cea de-a doua arestare a muzicianului, în 2012, pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului, informează revista People, citată de agenţia Mediafax.

Bobby Brown, în vârstă de 43 de ani, a fost transportat la o secţie de poliţie din apropiere şi a fost apoi eliberat pe cauţiune.

În luna martie, Brown a fost arestat din acelaşi motiv, în San Fernando Valley.

Muzicianul american s-a căsătorit în luna iunie cu Alicia Etheredge, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată în Hawaii.

Internarea cântăreţului într-o clinică de dezintoxicare pe timpul verii a făcut parte dintr-o înţelegere încheiată de artist cu autorităţile californiene, în urma arestării sale din luna martie, notează Mediafax.

Bobby Brown a fost căsătorit timp de 15 ani cu Whitney Houston, însă relaţia lor a fost marcată de numeroase dispute domestice şi abuzuri.

Divorţul lor a fost pronunţat în 2007, iar Whitney Houston - care a decedat în februarie anul acesta - a câştigat atunci custodia fiicei lor, Bobbi Kristina.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2012