Bendeac o atacă pe Simona Gherghe: "Mai eşti om?"

Actorul i-a dedicat o postare pe Facebook fostei sale colege de trust, Simona Gherghe, realizatoarea emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1.

Mihai Bendeac o critică pe Simona Gherghe pentru un reportaj difuzat în emisiunea acesteia, în care Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a fost batjocurită de Adriana Bahmuțeanu.

"Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Şi ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufar. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor.

Simona, mai eşti OM?... Cu drag, Mihai", a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Adriana Bahmuțeanu a invitat-o pe Ioana Tufaru să-i facă curățenie în curte pentru a-i da bani. Ajunsă la locuința vedetei, fiica Andei Călugăreanu a fost luată la rost de Adriana.

"Vrea pe dracu să muncească. Dacă vrei să muncești, muncești și punct. Eu nu cred în treaba asta cu nu-mi găsesc loc de muncă", a țipat Bahmuțeanu la Ioana.

Imaginile au fost difuzate în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

Adriana Bahmuțeanu s-a uitat în urechile Ioanei, a pus-o să folosească bețișoare de urechi în fața camerelor și apoi a pus-o să se descalțe pentru a arăta că are unghiile mari și murdărie între degete. "Când te speli, trebuie să te speli și în urechi. Cum să stai cu cleiul ăsta? De câte săptămâni nu te-ai mai spălat în urechi.
Și cum să stai cu ghearele alea la picioare și cu jeg între degete. Nu-mi vine să cred, îmi vine să vomit. Nu mi se pare normal ca o femeie de 30 de ani să fie în halul ăsta"
, a certat-o Adriana.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2013