Angelina Jolie, prima apariţie după mastectomie

Actriţa americană şi-a făcut, la Londra, prima apariţie în public după operaţia de dublă mastectomie la care a fost supusă luna trecută.
Angelina a participat la premiera ultimei pelicule a partenerului ei Brad Pitt, "World War Z", relatează agenţia Reuters.
 
"Sunt foarte, foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul vostru... şi m-am bucurat foarte mult să văd cât de mult a început să se discute de atunci despre sănătatea femeilor şi acest lucru înseamnă foarte mult pentru mine", a spus duminică actriţa, îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă şi cu spatele dezgolit, creată de Yves Saint Laurent, la sosirea la cinematograful din Leicester Square. 
 

Brad Pitt a purtat tot negru - jachetă, pantaloni şi tricou -, iar obişnuitul covor roşu a fost de această dată negru, în semn de doliu, relatează cotidianul britanic Daily Mail.


În 2007, Marcheline Bertrand, mama Angelinei, a murit de cancer la sân la vârsta de 56 de ani.
Avertizată că are 87% şanse să dezvolte şi ea aceeaşi boală, actriţa a decis să apeleze în scop preventiv la operaţia de dublă mastectomie, lucru pe care l-a anunţat într-un lung mesaj publicat în cotidianul New York Times pentru a sensibiliza femeile, notează Agerpres. 
 
 
Săptămâna trecută, şi mătuşa vedetei a decedat din cauza unui cancer mamar. Înmormântarea a fost duminică, dar Angelina a ales să nu fie prezentă pentru a participa la evenimentul de la Londra. 
 
 
 

"Sunt aici pentru Brad. Sunt atât de mândră de el", a spus Angelina înaintea premierei.
Totodată, ea s-a declarat foarte mulțumită de reacția pe care a produs-o editorialul ei, publicat în NY Times. "Dacă am făcut ceva bun, atunci sunt încântată", a declarat actrița, în timp ce se îndrepta spre cinematograful londonez Empire.
 
 
 
 

Angelina Jolie a fost foarte bine primită de fani și a semnat autografe timp de 20 de minute, relatează cotidianul britanic Daily Mail.
 
 
 
"Sunt regizor", a glumit ea, după ce a luat camerele foto și video ale unor fani și s-a înregistrat pentru ei. Apoi Jolie le-a dat aparatele oamenilor încântați. 
 
 

Cineva i-a dăruit actriței un ursuleț de pluș.
"E un ursuleț drăguț", a spus Angelina, dăruind apoi jucăria unei fetițe de patru ani, Sophie Martinez, care a izbucnit în plâns, emoționată. Părinții micuței, Douglas și Tatiana, doi studenți brazilieni, au fost impresionați de gestul vedetei.
 
 
Brad Pitt a declarat în faţa jurnaliştilor londonezi că este mândru de filmul său şi de decizia luată de Angelina Jolie de a suporta o dublă mastectomie, pentru binele familiei sale. "Atunci când a apărut această problemă - iar noi ştiam de ceva vreme că aşa va fi - ea a luat taurul de coarne", a spus Brad Pitt, în vârstă de 49 de ani.
"Sunt extrem de mândru de ea. E o femeie tare", a adăugat el.
 
 
Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iunie 2013