Andreea Raicu iese la atac fără machiaj şi Photoshop

Vedeta a postat pe blog o poză în care apare nefardată, spunându-și totodată părerea despre cei care o critică pentru aspectul ei.

"Particip des la şedinţe foto, sunt implicată în proiecte care presupun să fiu <<ca scoasă din cutie>>. Machiaj profesional, coafură atent realizată, ţinute care îmi vin ca turnate în luminile care fac să arate totul perfect. Când postez pe pagina mea de Facebook imaginile respective, adun o mulţime de detractori care îmi reproşează că sunt, citez, <<prea machiată>>, <<prea aranjată>> şi sunt îndemnată să mă arăt exact cum sunt în viaţa de zi cu zi, fără make-up.

Pentru că nu suport să port măşti şi nici să mint, pe aceeaşi pagină de Facbook postez şi fotografii cu mine cât se poate de naturală. Fără fond de ten, fără anticearcan, fără ruj, fără bucle într-o perfectă dezordine. E chipul Andreei Raicu, fără photoshop. Rezultatul e acelaşi! Oamenii îmi recomandă să mă machiez, se miră că am cearcăne sau că nu-mi stă părul impecabil.
Cum de îmi permit să fac publice poze aşa… neprelucrate?!"
, a scris Andreea Raicu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Februarie 2015