Şi-a minţit iubita că e acasă, dar chefuia cu prietenii în bar. Cum i-a ieşit farsa

Un tânăr a demonstrat pe Twitter cum şi-a păcălit iubita că se află în pat acasă, în timp ce se distra cu prietenii într-un bar. Farsa lui a împărţit internetul în două tabere.

Aplaudat şi criticat deopotrivă pentru gestul său, James, personajul principal al acestei întâmplări pare să-şi savureze mulţumit momentul de glorie. Lumea întreagă a aflat de el după ce a demonstrat pe Twitter cum şi-a păcălit iubita că stă cuminte acasă, în pat, în timp ce se distra bine-mersi într-un bar, cu amicii săi.



Prietenii la nevoie se cunosc, iar aceştia au avut un rol determinant în această farsă care a funcţionat perfect.
Fără ei, tânărul din localitatea britanică Weston-Super-Mare nu ar fi putut să însceneze această păcăleală. Unul a ţinut captuşeala în romburi a unei geci pe post de fundal, plasând-o în dreptul capului lui James, altul a ţinut o altă geacă cu care acesta părea învelit ca şi cum ar fi avut o plapumă.

Un al treilea prieten a făcut un selfie, folosind şi filtrele de culoare pentru a atenua puţinele indicii, astfel că sărmana fată nu a avut nicio şansă, "a înghiţit găluşca" pe loc.



James a postat imaginea cu tot procesul making-off, adunând peste 109.000 de like-uri şi peste 42.000 de distribuiri, relatează Daily Mail.


Isprava lui a fost aplaudată la scenă deschisă de mulţi bărbaţi şi, conform aşteptărilor, n-a fost prea bine primită de fete.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.