Reacţia emoţionantă a unui tânăr orb când îşi vede pentru prima oară soţia şi fiul - VIDEO

Un tânăr orb a reuşit să-şi vadă pentru prima oară soţia şi copilul, cu ajutorul tehnologiei. Reacţia lui este compleşitoare.

Să trăieşti cu un handicap este o provocare în fiecare zi şi te obligă să cauţi tot felul de soluţii ca să-ţi faci viaţa puţin mai uşoară. Este şi cazul lui Gene Purdie, din Denver, Colorado, care suferă de maladia Stargardt din adolescenţă, o afecţiune rară care provoacă deteriorarea retinei şi duce la pierderea treptată a vederii, afectând vederea centrală. Astfel, Gene vede doar o ceaţă şi nu poate desluşi nimic concret în faţa ochilor.

În pofida acestei boli, el a rămas un tip activ.

Soţia lui, Joy, spune că şi acum e mai priceput ca ea în bucătărie. Toată familia s-a adaptat la situaţia lui, astfel încât să-l ajute şi să limiteze efectele negative ale bolii. Dar totul s-a schimbat radical într-o zi, când Joy a văzut ceva incredibil la televizor.

Se uita la "Rachael Ray show", iar gazda emisiunii a anunţat că se oferă să ajute pe cineva care suferă de maladia Starsgardt.
Rachael Ray a prezentat şi o tehnologie nouă, care poate reda vederea la un nivel normal.

Joy i-a trimis realizatoarei TV o scrisoare emoţionantă despre soţul său. "A dat tremuratul peste mine şi am plâns ore în şir gândindu-mă că soţul meu ar putea să-mi vadă chipul pentru prima oară, să-l vadă pe fiul nostru pentru prima oară", a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.