Răzbunarea unui bărbat pe hoţii care îi furau coletele. I-a pus pe fugă

Un bărbat care obosise să vadă că îi tot furau coletele pe care curierul i le lăsa la uşă s-a gândit cum să-i facă să înceteze prostul obicei.

Să-ţi fure cineva plicurile şi facturile din cutia poştală sau coletele este destul de frustrant. Un bărbat din Tacoma, Washington, s-a confruntat cu această problemă. Obişnuia să cumpere online diverse lucruri, iar curierul i le lăsa la uşă. La început, a crezut că e vina firmei de curierat.

Bărbatul şi-a dat seama că cineva îi fura pachetele. După mai multe astfel de episoade, Jaireme Barrow s-a gândit ce e de făcut şi i-a venit o idee care să-i pună pe fugă pe îndrăzneţi - a cumpărat o cutie de livrări de pe Amazon şi a montat înăuntru un mecanism armat cu 12 capse detonante.

Când ridici pachetul, mecanismul declanşează capsele şi face un zgomot care îl sperie pe hoţ. "În două luni mi-au furat patru colete şi căutam o soluţie să schimb asta. Ăsta e cel mai bun mod", a declarat Jaireme.

Invenţia lui nu este periculoasă, dar le dă o lecţie hoţilor. "Tu munceşti din greu ca să obţii banii şi să-ţi iei ceva, iar aceşti indivizi îşi fac un obicei din furatul lucrurilor tale.
Nu există altă soluţie ca să scapi de ei, aşa că am aplicat-o pe a mea", a mai spus bărbatul.

Această înregistrare video demonstrează cât de eficient este mecanismul pe care el l-a inventat:

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.