A salvat o vulpe care urma să fie ucisă pentru blană. Acum e cel mai bun prieten al său - FOTO

Soarta lui era pecetluită: vulpoiul Woody fusese crescut într-o fermă pentru a fi jupuit, iar blana lui urma să fie vândută. Atunci a intervenit un om. Aceasta este povestea unei prietenii incredibile.

Din clipa în care Iaroslav l-a văzut pe Woody vulpoiul, a știut că nu poate lăsa lucrurile așa. În 2015, el a luat animalul dintr-o fermă de vulpi crescute pentru fi jupuite de blană. Cum în Rusia comercializarea și purtarea blănii de vulpe nu este ilegală în unele regiuni, Iaroslav știa că dacă nu va interveni, vulpoiul va fi ucis. A vorbit cu proprietarii fermei și i-a convins să-i dea animalul, cu condiția să le plătească prețul pe care ei urmau să-l încaseze pe blana lui.

Iaroslav n-a stat pe gânduri.

În primele zile petrecute împreună, Woody era temător și evita orice contact cu alți oameni. După experiența traumatizantă pe care o trăise, roșcatul era foarte stresat și ezitant, dar după o săptămână și ceva, Iaroslav a găsit un mod de comunicare cu el și au devenit prieteni. Woody și-a petrecut prima lună în casa lui Iaroslav din cauza carantinei impusă de pandemia de COVID-19, întrucât vulpile sunt purtătoare de boli și putea fi împușcată de autorități.



După o vreme, Iaroslav i-a construit o cușcă, afară.
Ca orice vulpe, Woody s-a apucat să sape tuneluri și iese din spațiul său, din când în când.

Conștient că vulpoiul nu se poate descurca singur dacă l-ar fi eliberat în pădure pentru că, fiind crescut în fermă nu a deprins toate aptitudinile vitale pentru a vâna, Iaroslav a decis să-l țină pe lângă casa sa, ca pe un animal de companie.

Citește și: Femeia plătită ca să mănânce tot. Cum reușește să nu se îngrașe, deși consumă până la 16.000 de calorii într-o zi


Acum Woody s-a domesticit și duce o viață fără griji.

Mănâncă numai produse naturale, precum carne, brânză, fructe și legume. Preferatele lui sunt curmalele. Iaroslav spune că, deși tovarășul lui roșcat este foarte fericit, prietenia lor nu-i deloc simplă. El spune că a crește o vulpe e ca și cum ai avea un câine și o pisică la un loc, pentru că e un animal pus pe joacă și neascultător. Însă satisfacția este nelimitată, iar aceste imagini publicate pe Instagram și de Bored Panda o demonstrează din plin!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.