O femeie a făcut desene cu markerul pe maşina soţului: Acum hoţii nu i-o pot fura!

Un bărbat şi-a rugat soţia să-i dea o mână de ajutor pentru a-şi modifica maşina: aceasta este artistă, aşa că a avut toată încrederea că ea va acoperi într-un mod ingenios locurile în care tabla e înfundată şi zgâriată.

E vorba de un Nissan Skyline GT-R, un model la care proprietarul ţine enorm. Omul îşi dorea să-i dea un nou look, dar reparaţia tradiţională ar fi costat o avere. În plus, el nu se mai împăca deloc cu argintiul, relatează Bright Side.

Ştiind că soţia lui este o artistă foarte talentată, a decis că e mai bine să îi încurajeze aptitudinile, rugând-o să-i facă nişte desene permanente pe maşină în locurile aceatsa are lovituri şi zgârieturi.



Soţia lui a transformat această provocare într-un proiect de artă modernă în toată regula. A muncit 100 de ore cu migală pentru a schimba în totalitate aspectul maşinii, iar la final cei doi pot fi siguri că aceasta atrage toate privirile oriunde ar merge. În plus, desenele pe care ea le-a făcut cu un marker permanent constituie cea mai bună asigurare antifurt - cine ar face prostia să fure un unicat?

Cel mai original Nissan din lume este în prim-plan oriunde ajunge, iar fotografiile publicate de Bright Side dovedesc că o talentul şi răbdarea pot transforma orice într-p capodoperă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2016