Comunitatea EVA o sprijina pe Mihaela Radulescu

In urma scrisorii trimise de Mihaela Radulescu si publicate joi pe site, zeci de membre ale comunitatii EVA s-au oferit s-o ajute pe vedeta Antenei 1 si sa le ajute astfel pe toate femeile din Romania aflate in aceeasi situatie.

In urma scrisorii trimise de Mihaela Radulescu si publicate joi pe site, zeci de membre ale comunitatii EVA s-au oferit s-o ajute pe vedeta Antenei 1 si sa le ajute astfel pe toate femeile din Romania aflate in aceeasi situatie.

Multe membre ale comunitatii EVA se bucura ca Mihaela Radulescu, o persoana puternic mediatizata, a decis sa faca publica tragedia prin care trece, sperand ca, datorita ei, atitudinea publica, poate chiar legislatia, se va schimba si in favoarea lor, a femeilor obisnuite, care nu au acces la canalele media pentru a-si striga disperarea. Toate vor sa sustina „manifestul” Mihaelei Radulescu, fiecare cum poate, astfel incat legislatia din Romania sa apere cu adevarat drepturile mamei si ale copiilor.



„Poate ca intr-un moment ca acesta, cu asemenea probleme puse in presa, ar fi potrivit sa se faca demersuri pentru imbunatatirea legii. Mihaela nu ai putea sa initiezi ceva? Si noi, restul, vom ajuta cum putem... semnaturi etc. Avem nevoie de o lege care sa ia apararea victimelor”, scrie Vera.

Paula este si ea de aceeasi parere: „Din fericire, esti o femeie inteligenta! Dovada si initiativa acestui demers. Iti dai seama ca ai puterea de a declansa o campanie de sustinere... Ce mai astepti?”

“Te sustin Mihaela, dar nu am putere”, scrie Rodica Mocanu.
„Sunt una dintre nenumaratele femei nedreptatite din lumea asta a noastra. Daca tu, o persoana atat de cunoscuta, nu mai ai putere sa lupti si te dai invinsa, atunci... eu sau alta ce sa facem ? Ai ajutat atata lume... Oare ai ramas singura? Eu sa-ti spun sa fii tare si sa nu te dai invinsa ? Nu... TU esti o luptatoare, nu ai cum sa obosesti! Multe femei isi pun nadejdea in tine si te sustin”, incheie Rodica.  

Si Alinanico79 este una dintre mamele in suferinta care isi pune sperantele in Mihaela Radulescu: “Iti inteleg perfect disperarea pentru ca sunt in aceeasi situatie.
Dar sunt prea mica, chiar invizibila, ca sa pot face ceva impotriva justitiei romane. Am avut parte de un divort urat, cu amenintari din partea fostului ca-mi ia copilul doar ca sa se razbune, si mi-e frica sa merg pe strada singura. Nu sunt o persoana publica, sunt una din sutele de mame care trec prin asa ceva, dar tu, Mihaela, poti face ceva, o asociatie, o fundatie, ceva prin care noi toate sa putem <lupta> pentru siguranta, pacea si linistea noastra si a copiilor nostri, sa-i putem creste frumos”.

„Ai tot dreptul din lume sa reactionezi asa. Sunt cazuri similare, fara persoane publice, si nu exista legi care sa puna capat acestor lucruri rele”, scrie Michelle

Ariadna intelege ca “dincolo de faima, milioane, Mihaela e doar o mama care doreste sa isi protejeze copilul”.
Ea spera insa ca acest "manifest" sa aiba un impact asupra justitiei, Autoritatii Tutelare, Politiei etc.

13 Martie 2009