7 secrete despre amanta lui Borcea

29 Aprilie 2011

După scandalul provocat de divorţul Columbenilor sau cel provocat de divorţul lui Pepe şi al Oanei Zăvoranu, un alt divorţ începe să facă valuri în presa autohtonă. După 22 de ani de căsnicie, Cristi şi Mihaela Borcea au pus punct relaţiei lor matrimoniale, din simplul motiv că acţionarul de la Dinamo vrea să-şi vadă liniştit de relaţia pe care o are cu Alina Vidican. "Sunt burlac, pot să vorbesc acum şi de Alina! Sunt un om liber!", declara ieri Cristi Borcea, imediat după ce a depus actele de divorţ

Pe lângă subiectul fierbinte ce, cu siguranţă, va fi dezbătut multe zile, există un alt aspect care trebuie remarcat. Prin această relaţie,  Alina Vidican devine cea mai nouă vedetă din peisajul media românesc. Dar cine este Alina Vidican?

1. Iubirea arzătoare a lui Cristi Borcea

Alina Vidican, 26 de ani, are o relaţie cu acţionarul de la Dinamo de mai bine de 7 ani. Aşadar, de la vârsta de 19 ani tânăra a înţeles că Borcea, căsătorit şi tată a trei copii, este iubirea vieţii ei.

2. Fost manechin în Timişoara

Alina Vidican a obţinut titlul de cel mai bun manechin la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Modă Jolidon, organizat în Timişoara, în anul 2001. Mai mult decât atât, despre Alina Vidican, designerul Cristina Lazăr are numai cuvinte de laudă: "Era foarte bună, muncitoare, ambiţioasă. Am colaborat bine, mai ales că eu eram la început. Din câte ştiu, s-a apucat de afaceri, iar acum e în Bucureşti", explica aceasta pentru Libertatea.

3. A vrut să se sinucidă

Tânăra, aşa cum spune chiar viitorul ei naş, George Becali, este un fel de Julieta a lui Shakespeare, dar cu  un final fericit. Finanţatorul clubului Steaua Bucureşti a dezvăluit în cadrul emisiunii "Un show păcătos" că dragostea pe care i-o poartă lui Borcea a împins-o pe Alina Vidican spre gesturi necugetate, împiedicate totuşi în ultimul moment. Becali mai spune că dragostea celor doi nu a putut fi cutremurată de nimic. El însuşi recunoaşte că a încercat să-l convingă pe Borcea să renunţe şi să se întoarcă la familie, însă cei doi au fost de neclintit. "'Fina' mea (n.r. Alina Vidican) a spus că nu poate să trăiască fără el (n.r. Cristi Borcea)... că ia pastile, că se sinucide".

4. Fericita posesoare a cadourilor de lux

Cristi Borcea nu mai conteneşte să-i ofere cadouri iubitei lui. Bunăoară, apartamentul de 600.000 de dolari, achiziţionat în anul 2008, în care locuieşte Alina în Miami, a fost unul dintre cadourile pe care acţionarul de la Dinamo i l-a făcut. Reşedinţa de lux cu vedere la ocean este deţinut în coproprietate de Cristi Borcea şi de Alina Vidican. Pe numele celor doi sunt trecute şi o vilă impunătoare în Pipera şi mini-yachtul Red Dog de 450.000 de dolari ancorat în portul american.

5. Prezenţă constantă în ”deplasare”

Faptul că această relaţie era binecunoscută de soţia Mihaela Borcea (foto), a făcut ca Alina Vidican să fie o prezenţă constantă în preajma lui Borcea la multe dintre evenimentele sportive la care participa acesta în afara ţării. Aşa s-a întâmplat în deplasarea naţionalei la Paris, pentru meciul Franţa - România.

6. Parteneră de afaceri

Pe lângă dragostea care-i uneşte pe cei doi, există şi o legătură de afaceri. Alina Vidican deţine, alături de iubitul ei, hotelul Boavista din Timişoara (fosta proprietate a internaţionalului Ioan Timofte), unde tânăra de 26 de ani este şi manager general.

7. Mireasă pentru prima dată

Dacă acţionarul de la Dinamo este la a doua căsătorie, pentru Alina Vidican nunta pe care o plănuieşte pentru finalul acestei veri, va fi prima. Prietenii apropiaţi ai cuplului, în frunte cu naşul Gigi Becali, au fost cei care au dezvăluit că nunta va avea loc anul aceasta, în vară, într-o locaţie luxoasă, detaliile fiind ţinute momentan secret de boss-ul de la Dinamo.