Corneliu Vadim Tudor, un personaj care a trăit din scandaluri! Cu ce vedete s-a certat?

Confruntarea cu Oana Zăvoranu a fost cap de afiş într-o serie de emisiuni tabloide. Atacurile celor doi au şocat opinia publică, dar au făcut şi audienţă

Corneliu Vadim Tudor a murit la 65 de ani în urma unor complicaţii la inimă. Pe parcursul ultimilor 25 de ani a fost scandalagiul de serviciu din România. A fost iniţiatorul atacurilor la persoană prin intermediul publicaţiei pe care o patrona.

A contribuit din plin la degradarea limbajului din spaţiul public şi a fost un promotor al urii. A reuşit să-şi ducă partidul în Parlamentul României, folosind un discurs violent. Iar în anul 2000, a intrat în turul doi al alegerilor prezidenţiale alături de Ion Iliescu. A mai avut un pas şi ar fi ajuns Preşedintele României.
În ultima vreme, aflându-se în cădere liberă în ce priveşte popularitatea, partidul său prăbuşindu-se, Corneliu Vadim Tudor a încercat să rămână în atenţia publicului tot prin scandaluri, dar de data aceasta cu vedete.
Cearta cu Oana Zăvoranu, o fostă actriţă de telenovele, a făcut audienţă în mai multe show-uri tabloide prezentate de televiziuni.

16 Septembrie 2015