Greşeli flagrante făcute în cele mai mari filme hollywoodiene

29 Martie 2017
În filme pot să se strecoare foarte multe greşeli, însă nu le remarcăm de fiecare dată. Iată câteva greşeli flagrante făcute în cele mai mari filme hollywoodiene!

Ochii albaştri ai lui Legolas devin brusc negri în "The Hobbit" şi "The Lord of the Rings", croissantul Juliei Roberts se transformă într-o clătită în "Pretty Woman" sau Jennifer Lawrence care nu ştie să ţină arcul cum trebuie în "The Hunger Games" sunt câteva scene din cele mai mari filme hollywoodiene care conţin greşeli. Dacă nu le-ai remarcat până acum, iată cum au greşit producătorii şi au încurcat anumite detalii semnificative:

"The Hobbit" şi "The Lord of the Rings"

Ochii lui Legolas, personajul interpretat de Orlando Bloom, sunt ba de un albastru intens, ba căprui închis. Dacă acorzi atenţie acestui detaliu se vede foarte clar. Chiar directorul filmului a recunoscut într-un interviu că au uitat de multe ori să-i pună lentilele de contact lui Orlando Bloom.

"Pretty woman"

În prima scenă Julia Roberts mănâncă un croissant, însă în al doilea cadru croissantul se transformă brusc într-o clătită americană.

"The Hunger Games"

O scenă surprinsă în "The Hunger Games" arată că Jennifer Lawrence nu prea ştie cum să tragă cu arcul. Dar acest detaliu se poate observa atunci când te uiţi îndeaproape la mâna ei.

"Pirates of the Caribbean"

Dantura căpitanului Hector Barbossa îl dă de gol. Dacă te uiţi la dantura obişnuită din primul cadru, aceasta se transformă brusc în una dezgustătoare în următorul cadru.

"Pulp Fiction"

O scenă memorabilă cu John Travolta şi Samuel Jackson, însă nu ştiu dacă ai observat până acum faptul că găurile din perete existau înainte de a se trage cu arma.

"Twilight"

Dacă priveşti cu atenţie blugii pe care-i poartă Kristen Stewart în această scenă vei vedea că pe piciorul stâng se observă un fir care trece pe sub pantaloni.

"The Lord of the Rings: The Return of the King"

Din al doilea cadru dispar în mod misterios atât scările, cât şi Frodo.

"Harry Potter"

Dacă te uiţi de aproape se observă mai multe fire care apar deasupra lumânării şi uite aşa magia s-a dus.

"Harry Potter and the Chamber of Secrets"

În stânga se vede foarte clar unul dintre cameramani. Chiar dacă este chiar aşezat în genunchi printre copii, nu ai cum să nu-l remarci.

"Harry Potter and the Order of the Phoenix"

Tricoul lui Harry se schimbă brusc în timpul somnului.

MAI MULT DESPRE: vedete, filme, greseli in filme