Cea mai tare călătorie de care poţi avea parte: Două luni în Islanda, cu 7 euro pe zi

Un bulgar a ajuns în Islanda după ce a făcut autostopul prin Europa. Acolo a dormit sub cerul liber şi a fotografiat peisajele incredibile.

Cu doi ani în urmă, în luna august, ​Simeon Patarozliev îşi lăsa locuinţa din Sofia şi pornea la drum spre Islanda. Dar în loc să ia avionul pentru o călătorie de câteva ore, el a decis să ia autobuzul 54 care l-a dus până la centura capitalei bulgare, iar acolo a ieşit la ocazie. Aşa a cutreierat prin Europa, făcând autostopul şi dormind pe unde apuca, dornic să facă acest drum pas cu pas şi să cunoască locuri şi oameni noi.

Abia când a ajuns în Anglia a luat avionul spre destinaţia de vis.

A stat două luni în Islanda, singur, admirând peisajele fabuloase şi minunându-se de ceea ce vedea, fixându-şi mici obiective şi bucurându-se ca un copil când le îndeplinea. În total, a parcurs peste 9.700 de kilometri, a dormit aproape în fiecare noapte în cort sau sub cerul liber, cheltuind cel mult 7 dolari pe zi şi a fotografiat cele mai frumoase peisaje pe care le-a văzut în viaţa lui.


Simeon a publicat imaginile superbe pe Bored Panda şi tot acolo a povestit cum a călătorit două luni în Islanda cu un buget de numai 400 de euro. Trăgând linie, el spune că a meritat tot efortul, iar insula nordică nu i-a înşelat aşteptările. Iată de ce!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.