Campanie Facebook: Îmbrăţişează un britanic pentru a-l convinge să rămână în UE!

O femeie din Germania a lansat o campanie pe Facebook, îndemnându-i pe britanici să voteze la referendum pentru rămânerea în UE.

O femeie din Germania care trăieşte în capitala Angliei a găsit arma secretă pentru a ţine Marea Britanie în Uniunea Europeană: îmbrăţişările. Sau, cum le numeşte ea amuzată, "bombele cu dragoste".

Katrin Lock a lansat o campanie pe Facebook, intitulată "Hug a Brit" ("Îmbrăţişează un britanic"), prin care îi invită pe cetăţenii statelor membre ale UE să îi trateze cu simpatie pe britanici şi să-i convingă să voteze pentru rămânerea în Uniune la referendum.

Lock a creat un cont pe Twitter, @pleasedontgouk, iar campania s-a extins şi pe Facebook, sub hashtag-urile #‎hugabrit şi #pleasedontgouk‬.

"Suntem cetăţeni europeni şi vrem ca britanicii să rămână în Uniunea Europeanpă. Asta e bomba noastră cu dragoste", a declarat ea.

Într-un alt mesaj lansat pe reţelele de socializare se face apel către britanici să nu spună adio Europei: "Vă iubim! Sunteţi parte a Europei. Vă rugăm, nu ne părăsiţi. Te rugăm, nu pleca, UK!".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.