Vacanța perfectă: 10 hoteluri senzaționale din care nu-ți mai vine să pleci

De obicei, hotelurile sunt locurile în care rămâi doar noaptea și în care, eventual, iei micul dejun, apoi o zbughești afară, să vezi cât mai multe lucruri și să aduni tot felul de amintiri din vacanță. Dar aceste clădiri concepute pentru a-i copleși pe turiști pot să te acapereze atât de mult, încât nu mai simți nevoia să pleci nicăieri. De fapt, n-ai mai vrea să pleci niciodată de acolo!

Bright Side are câteva propuneri care pot garanta o vacanță perfectă chiar dacă stai toată ziua în pat.

Sferele Spiritului Liber, insula Vancouver, Canada

Aceste căsuțe suspendate în copaci, în forma unor sfere, transformă în realitate un vis din copilărie. Și e un mod superb de a simți legătura cu natura!

Bivacco Gervasutti, Ghețarul Frebouze, Mont Blanc, Italia

Numit după alpinistul italian Giusto Gervasutti, acest hotel-capsulă este situat în vârful unei stânci. Este un loc preferat de cei care adoră alpinismul, schiatul și snowboarding-ul, iar priveliștea e fabuloasă!

Amangiri, Canyon Point, Utah, SUA

Acest hotel este perfect integrat în natură. Cine ajunge aici e cucerit imediat de frumusețea dunelor, de platoul imens și de culmile munților care înconjoară locul.

Hotelul din copaci, Tällberg, Suedia

Pentru pasionații de SF, acesta e locul perfect. Este un alt mod de a locui în copaci, dar de data asta stai într-o farfurie zburătoare.

Sextantio Le Grotte della Civita, Matera, Italia

Hotelul este situat la doi pași de labirintul de grote din patrimoniul UNESCO. Câteva grote au fost reamenajate și au devenit un hotel ieșit din comun, în care trecutul se îmbină perfect cu prezentul.

Fantasyland, Edmonton, Canada

Vrei să călătorești în spațiu? Sau să dormi într-un igloo? Dorința îți este îndeplinită dacă te cazezi în acest hotel care oferă camere cu mai multe tematici. În mod sigur găsești aici una pe gustul tău!

Macaraua Faralda, Amsterdam, Olanda

Deși este ultimul loc în care te-ai gândi că te poți caza, o macara chiar îți oferă tot confortul și o priveliște minunantă de la înălțime. Acest hotel din macara vine cu ceva în plus: poți să faci chiar și sărituri cu coarda de la înălțime!

Propeller Island City Lodge, Berlin, Germania

Acest hotel este o instalație artistică în sine! Are multe camere, fiecare cu un design unic. Iar recent hotelul a trecut printr-o renovare, primind un nou concept.

Cava & Hotel Mastinell, Vilafranca, Spania

Acest loc este recomandat celor care iubesc vinul. Înconjurat de podgorii, hotelul oferă degustări și tururi în cramele locale, dar și experiențe deosebite, precum baie în vin ori stoarcerea strugurilor cu picioarele.

Seven Hotel, Paris, Franța

Acest boutique hotel aduce magia în viața ta. E suficient să privești doar patul care "levitează"! Designul interior este unic și te face să te simți ca într-un vis. Sau ca într-un film.